Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kupa yine Bodrum Belediyesi Masterlar Futbol Takımı’nın

​​​​​​​Bodrum Belediyesi Masterlar Futbol Takımı, 3. kez katıldığı Dünya Barış Kupası'nda yaptığı 5 maçı da kazanarak 3. kez şampiyonluk kupasını Bodrum’a getirdi.

Kupa yine Bodrum Belediyesi Masterlar Futbol Takımı’nın

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde gerçekleştirilen Dünya Barış Kupası 6. Uluslararası Masterler Futbol Turnuvası iki şampiyonla tamamlandı. Finale adını yazdıran Bodrum ve Batman Gercüş Masterler takımları, turnuvanın adına yakışır bir tavırla maçı oynamadan birlikte birincilik kürsüsüne çıktılar.

Daha önceki yıllarda Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde geleneksel olarak gerçekleştirilen, ancak tesis yetersizlikleri nedeniyle Antalya bölgesinde sürdürülen Dünya Barış Kupası Uluslararası Masterler Futbol Turnuvası’na bu yıl yurt içinden 16, yurtdışından 12 takım katıldı. Filistin’den Kudüs, Filistin Yıldızları, Gazze, Nablus ve Ramallah, Bosna Hersek’ten Zavidovici, Bulgaristan’dan Targovishte, KKTC’den Sarınç, Ürdün’den Akabe ile Portekiz, Fas ve Polonya takımları, Türkiye’den Fenerbahçe, Bodrum Belediye, Batman Gercüş, Kırklareli Belediye, Afyon Kocatepe, Aksaray, Denizli Merkezefendi, İzmir Ata 1881, Mersin Sağlık, Adıyaman Mas Der, Bakırköy ve Kemer takımları ile +40 yaş gruplarında mücadele etti. 

İlk maçını Kırklareli ile oynayan Bodrum Belediyesi Masterler bu maçta 4-1 galip geldiler. İkinci maçını Filistin Yıldızları ile oynayan Bodrum ekibi karşısında ilk yarı 4-0 mağlup olan Filistinli Masterler ikinci yarıya çıkmadılar. Üçüncü maçını KKTC ile oynayan Bodrumlu Masterler bu maçıda 3-0 kazandı. Finalde ise Kocatepe’yi 1-0 yenmeyi başaran Bodrum Belediyesi Masterler, Altıncısı düzenlenen turnuvadan 3. defa şampiyonluk kupasını kaldırdı.

 +40’TA BODRUM VE BATMAN ŞAMPİYON
4 gün süren eleme grubu maçları sonunda +40 yaş kategorisinde Bodrum Belediye ve Batman Gercüş takımları finale kaldı. Bodrum Belediye ve Batman Gercüş takımları turnuvanın adına yakışır bir tavırla birinciliği paylaşmayı kararlaştırdılar.

Bodrum Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bodrum Belediyesi Masterlar Futbol Takımı’nın başarısını şu şekilde duyurdu; “Bodrum Belediyesi Masterlar Futbol Takımı, 3. kez katıldığı Dünya Barış Kupası'nda 3. kez Şampiyonluğa ulaşarak şampiyonluk kupasını bir kez daha Bodrum'umuza getirdi. Tebrikler Takım

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis