“KURSLARIMIZLA KÖYLERDEYİZ” PROJESİNE İLİŞKİN  İMZA PROTOKOLÜ İMZALANDI

Milas Kaymakamlığı Başkanlığında Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Milas  İlçe Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğü ile “Kurslarımız ile Köylerdeyiz” işbirliği protokolü imzalandı.

“KURSLARIMIZLA KÖYLERDEYİZ” PROJESİNE İLİŞKİN  İMZA PROTOKOLÜ İMZALANDI

Protokol kapsamında; Bahçecilik ve Peyzaj, Ağaç budama, Sulama sistemleri, Küçükbaş hayvan yetiştiriciliği, Süt sığırı yetiştiriciliği, Süt hijyeni, Arıcılık, Ağaç boylama, Ağaç Kesim vb. kırsal mahallelerimizin talep ettiği tarım ve hayvancılık alanında, İlçe Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğü Veteriner  hekimleri ve Ziraat mühendisleri ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü  kurslar açacak.

Muhtarlıklar aracılığı ile vatandaşların bilgilendirilip başvuru evraklarının Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teslim edilmesi ile, en kısa sürede bu kursların faaliyete başlatılacağı bildirilirken, eğitimler sonunda katılım sağlayan kursiyerlere sertifika verilecek.

Bu kapsamda geçtiğimiz gün, Kaymakamlık makamında; Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Milas  İlçe Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı ve imzalanan protokol Milas  Kaymakamı Mustafa Ünver Böke tarafından onaylanarak, süreç başlatıldı.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık