KYK’lı gençlerden şehitlere saygı etkinliği

Kredi ve Yurtlar Kurumu Milas Yurdu’nda barınan üniversite öğrencileri, şehitlerimiz için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşımızı okudu. Üniversiteli gençler, bu hafta yapacakları yürüyüş için Milas halkından destek bekliyor. 

KYK’lı gençlerden şehitlere saygı etkinliği

İdlib’den geçtiğimiz günlerde gelen acı haber, tüm yurdun yüreğini yaktı. Acıyı derinden hisseden üniversite öğrencileri, şehitlerimiz anısına KYK Milas Yurdu önünde saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşımızı okudu. Üniversiteli gençler, şehitlerimiz için hafta içi bir yürüyüş yapmak istediklerini, bu yürüyüşe Milas halkının destek vermesini istediklerini kaydetti.
MSKÜ Milas MYO Mimari Restorasyon bölümü öğrencisi Osman Yaman, “İlçemizde şehitlerimiz ve yaralılarımız için bunun gibi desteklerin olmasını yürekten istiyoruz. Çünkü bizler için canla başla çalışan ve çabalayan ağabeylerimiz, kardeşlerimiz var. Onlara tüm ülkece desteklerimizi ve yanlarında olduğumuzu belli etmeliyiz. Biz de elimizden gelen tüm desteklerimizi iletmeliyiz.  Orda olanlar bizim de ağabeyimiz, babamız olabilir. Ateş düştüğü yeri yakıyor ama söz konusu Türk askeriyse ateş, tüm Türkiye’yi yakar.” dedi. 
Yaman ayrıca, “Hafta içi düzenlemek istediğimiz yürüyüşümüze desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık