Labranda bayi toplantısı gerçekleştirildi

Labranda Su Fabrikası’na gerçekleştirilen 20 Milyon TL’lik yatırımın ardından ilk bayi toplantısı gerçekleştirildi. Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat başkanlığında yürütülen toplantıda yeni döneme yönelik birçok konu görüşüldü.

Labranda bayi toplantısı gerçekleştirildi
  • 03 February 2021, Wednesday 10:14

Labranda Su Fabrikası’na yapılan yatırımın ardından bayilerle bir toplantı gerçekleştirildi. Pandemi tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirilen toplantıda, yeni döneme ilişkin birçok konu başlığı görüşüldü. Toplantıya, Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Gülşen Gökçe ve Cüneyt İlter, Milas Belediye İşletme ve İştirakler Müdürü Aşkım Salkım Yalçınkaya ve Labranda Bayi temsilcileri katıldı. Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda daha sonra İşletme ve İştirakler Müdürü Aşkım Salkım Yalçınkaya söz aldı.

“Labranda Bölgemizin En Önemli Değerlerinden”

Açılış konuşmasında konuşan Başkan Tokat, kurulan yeni sistemle birlikte Labranda Su Fabrikası’nın, Türkiye’nin en teknolojik fabrikalarından bir tanesi olduğunu ifade etti. Pandemiden dolayı daha önce bir toplantı gerçekleştirilemediğini aktaran Başkan Tokat, “Labranda, hem suyumuzun kalitesi hem de tarihsel niteliği itibariyle bölgemizin en önemli değerlerinden bir tanesi. Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde, Labranda Su Fabrikamıza yönelik böylesi büyük bir yatırımı gerçekleştirmekten ötürü son derece memnunum. Bu yatırımın ardından sizlerle daha önce buluşmak istesek de pandemiden dolayı bunu gerçekleştiremedik.” dedi. Marka ciddiyeti ve markanın sürdürülebilirliği anlamında yeni bir döneme girildiğini aktaran Başkan Tokat, “Yeni kurulan sistemle beraber, hijyenik şartların oluşturulduğu, geçmişe göre üretim tarzından kaynaklı su kaybımızın neredeyse sıfıra kadar düştüğü bir teknolojiye sahip olduk. Böylesi bir dönemde, ekonomik anlamda çok sıkıntılı geçen bir süreçte böylesi büyük bir yatırımı gerçekleştirmek büyük bir cesaret işiydi ve biz bunu başarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yine aynı zamanda bu yatırım sürecinde bizlere hiçbir konuda zorluk çıkartmayan, yerli ve milli bir kuruluş da olan Ektam Makine ile gerçekleştirmekten de ayrıca mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki süreçte sizlerden bazı hassasiyetlerimiz ve beklentilerimiz olacak. Bizim de uygulayacağımız bazı prensipler ve kriterler olacak.” dedi.

“Labranda Markamızı Ulusal Ölçekte Tanıtmak İstiyoruz”

Labranda markasını bölgeselden çıkartarak, ulusal ölçekte tanınan bir marka haline getirmek istenildiğini aktaran Başkan Tokat, “Türkiye’nin birçok noktasından gelen taleplere cevap verebilmek istiyoruz. Bu doğrultuda yatırımlarımızı gerçekleştirdik. İşlerimizi bundan sonraki dönemde daha ciddi ve kurallı bir şekilde sürdürme gayreti içinde olacağız. Bu kadar önemli bir üretim kapasitesine ulaşmışken, bizlerin yeni kaynaklarla su arzımızı arttırmak ve hatta belki de yeni hat çekerek bu alanı düzenlemek üzerinde çalışıyoruz. Eksiklerimizi gidererek marka değerimizi ve suyumuzu nasıl geliştiririz bunların üstüne kafa yormalıyız.” dedi. Başkan Tokat’ın ardından konuşan İşletme ve İştirakler Müdürü Aşkım Salkım Yalçınkaya, yapılan yatırımla birlikte yeni bir döneme girildiğini ifade etti. Yalçınkaya, “Fabrikamızı İzmir Ektam Makine firması tarafından 6 ay gibi bir sürede yeniledik. Saatte 21.000 şişe üretim yapan oldukça yüksek bir üretim kapasitesine sahip yeni bir teknolojiyi hayata geçirdik.” dedi. Aşkım Salkım Yalçınkaya’nın ardından bayilerin söz almasıyla devam edilen toplantıda, birçok konu görüşülerek karara bağlandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık