​​​​​​​“LABRANDA SU SATMAYAN HİÇ BİR MEKANDA OTURMAYACAĞIM”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve birim müdürleri ile beraber ziyaret ettiği mahallerde yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Tokat, vatandaşların talep ve şikayetlerini de dinliyor. Başkan Tokat ve ekibine ziyaretlerde CHP Milas ilçe başkanı İlgin Göktepe de eşlik etti.

​​​​​​​“LABRANDA SU SATMAYAN HİÇ BİR MEKANDA OTURMAYACAĞIM”

Dereköy, Pinar ve Kalem  mahallelerini ziyaret eden Başkan Tokat vatandaşlarla buluştu ve önemli açıklamalarda bulundu. Vatandaşlarla sohbet esnasında her şeyin iş olmadığını belirten Başkan Tokat, “sizlerle dost sohbeti etmeye, çayınızı içmeye, isteklerinizi dinlemeye geldim” dedi.

Dereköy, Pinar ve Kalem ziyaretleri esnasında açıklamalarda bulunan Başkan Tokat, “Personel eksikliğine rağmen bu bölgelerimizde önemli hizmetler yaptık. İş bitmez, yapılan program ve bütçe çerçevesinde yapamadığımız diğer hizmetleri de hayata geçireceğiz” dedi.

Kendi değerlerimize sahip çıkacağız.

Milas Belediyesi olarak gelecek süreçte kooperatifleşmeye ve yerel ürünlere sahip çıkma anlayışına ağırlık vereceklerini belirten Başkan Tokat, “Milas bir çok değere sahip, bu değerlere sahip çıkıp hem üretime, hem de üreticimize destek vereceğiz. Kalkınma kooperatiflerini hayata geçiriyoruz. İlk kooperatifimizi Çamköy mahallemizde kuruyoruz. Bunun yanında Halk Marketleri de açmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımız da kendi değerlerine sahip çıkmalı, alış verişlerini büyük marketler yerine yerel üreticiden yapmalı. Pinar mahallemizde bulunan kooperatifimizle iş birliği yaparak ürünlerin halk marketlerde satılmasını sağlayacağız. Bildiğiniz gibi büyükşehir belediyelerimizin de halk marketleri var. Bu belediyelerimizle iş birliği yaparak ürünlerimizin halk marketlerinde satılmasını sağlayacağız” dedi.

Labranda su satmayan mekanlara oturmayacağım

Milas’ın en büyük markasının Labranda Suyu olduğunun altını çizen Başkan Tokat; “Fabrikamıza 20 milyon yatırım yaparak günümüz teknolojisine kavuşturduk. Üretim kapasitemiz altı kat arttı. Milas Belediyesi olarak Labranda suyun daha fazla tanınması reklamına ağırlık vereceğiz. Büyük marketlerde kendi suyumuzun satılması için görüşmelerimiz olacak. Milas Belediye Başkanı olarak ta Milas genelinde Labranda su satmayan hiçbir mekana oturmayacağım” dedi.

Vatandaşlarla bir süre sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Tokat daha sonra bölgeden ayrıldı

 

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık