Latmos Ultra koşusu ile ‘Zamanda yolculuk’

​​​​​​​Milas’ın Aydın sınırındaki Beşparmak(Latmos) Dağları’nda düzenlenecek koşu yarışmasında son başvuru tarihi yarın. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin isim sponsoru olduğu Latmos Ultra Maratonu 9 Nisan’da yapılacak. Yarışmada 10, 17 ve 45 kilometrelik 3 etap koşulacak. 

Latmos Ultra koşusu ile ‘Zamanda yolculuk’
  • 30 March 2022, Wednesday 12:42

Kendine has dokusuyla renkli görüntüler sunan Latmos’ta koşu yarışması düzenleniyor. Yarışmaya Muğla Büyükşehir Belediyesi de isim sponsoru oldu. Muğla Büyükşehir Belediyesi Latmos Ultra Maratonu; Latmos Lake Trail 10K, Latmos Short Trail 17K ve Latmos Ultra Marathonu 45K olmak üzere üç etaptan oluşacak. 

Yarışma süresince kulaklıkla müzik dinlemek yasak olacak. 65 yaş ve üstü katılımcılar, EKG ve Kardiyolog’dan almış oldukları sağlık raporuyla yarışmaya katılacak. Yarışmada ayıca, bazı zorunlu malzemelerin getirilmesi isteniyor. Para ödülünün verilmeyeceği yarışmada, sponsor ödülleri olacak. Koşu esnasında doğaya su şişesi veya çöp attığı tespit edilen koşucu ise diskalifiye edilecek.

Yarışmaya son kayıt yaptırma tarihi ise 1 Nisan. Yarışma, 9 Nisan Cumartesi günü Kapıkırı Mahallesi’nden başlayacak.  Yarışmanın hüküm ve koşullarında http://www.latmosultra.org/ 

adresinden ulaşılabiliyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık