Lider Çıktılar, Liderliği Kaybettiler

Güllük Belediyespor:0 Menteşe Yerküpespor:0

Lider Çıktılar, Liderliği Kaybettiler

Maçın Hakemleri: Yaşam Bacaksız, Feyzullah Eşitmez, Çağdaş Ergen

Güllük Belediyespor: İlhan Enes Demir, Azat Demirbaş, Hasan Tün, Halil Arslan, Cüneyt Tanyeri, Görkem Yavuz Akbay, Yavuz Estelik, Yılmaz Uzunay, Umut Vardar, Canberk İşli

Yedekler: İsmail Hakkı Alptekin, Berkant Adıgüzel, Mehmet Çilek, Kadir Karaoğlu, Erdi Gökkaya, Doğukan Güneş

Antrenör: Savaş Yücedağ

Menteşe Yerküpe: Yasin Adak, İsmail, Yılmaz Avcı, Fırat Barlak, Emre Kurnaz, Ahmet Kurt, İbrahimÖzpınar, Mami Sani Pechngou, Âdem Yılmaz, Emre Çelikel, Emre Balcı, Novhoun Sylla

Yedekler: Hamza Bilal Barut, Müslüm Kaya

Antrenör: Mahmut Özbey

Güllük Belediyespor Liderle Berabere Kaldı

Güllük Stadyumu’na lider olarak gelen Menteşe Yerküpespor’a karşı iyi futboluyla alkışlanan Güllük Belediyespor, aldığı 1 puanla lideri koltuğundan etti.

Maçın ilk yarısında son derece iyi bir futbol oynayan Güllük Belediyespor’da oyuna tüm futbolcular katkıda bulunarak, alınan beraberlikte pay sahibi oldular.

Kaptan Cüneyt ile etkili ataklar yapan Güllük, ilk yarıda net bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamadı.Özellikle genç futbolcu Umut Vardar oldukça etkili bir futbol ortaya koydu, ancak son vuruşlarda beklenen sert şutlarını kaleye gönderemedi.

Takım Kaptanı Cüneyt ile gole çok yaklaşan Güllük Belediyespor’da ilk yarıda görevini yapmayan futbolcu yoktu.

Maçın ilk yarısında konuk takım Yerküpe ise, en net gol şansını dakika 20’de yakaladı.Kaleci İlhan ile karşı karşıya kalan Emre’nin aşırtma topu az farkla auta çıktı.

Dakika 35’te konuk takım atağında ceza sahasında topla buluşan emre Balcı sert vurdu. Günün başarılı ismi Kaleci İlhan müthiş bir refleksle topu kornere atarak mutlak bir gole mani oldu.

Maçın ikinci yarısında daha atak ve baskılı oynayan konuk takım Yerküpe oldu. Güllük ani kontrataklarla gol aradı.                                                                                                                                                                  Her iki takımda bu yarıda etkili, hızlı ve atak futbollarıyla oyunu güzelleştirdiler.       

Dakika 65’te Güllük takımında orta sahanın başarılı ismi Canberk İşli, konuk takımın kazandığı bir faul atışı sonrasında orta hakemden direkt kırmız kart görerek oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra orta sahada hâkimiyeti Yerküpe’ye kaptıran Güllük Belediyespor daha çok savunmada kalarak oyunu dengede tutmaya çalıştı.

Zaman zaman hem oyuncular hem de taraftarlarla ikili diyaloga gire menteşe YerküpeTakımı futbolcularından dolayı ortam biraz gerilse de güvenlik güçlerinin engellemeleri sonrasında olaylar büyümedi ve karşılaşma 0-0 golsüz sonlandı.

Güllük Stadyumu’na lig lideri olarak gelen Yerküpespor, Güllük Belediyespor’dan 1 puan almasına rağmen Milas Gençlikspor’un deplasmanda Özpisispor’u 3-0 yenmesi sonrasında liderlik koltuğundan inerek yerini Milas Gençlikspor’a devretti.

 

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık