Lider, erteleme maçında Sainth Joseph ile oynuyor

Milas Belediyespor- Saint Joseph

Lider, erteleme maçında Sainth Joseph ile oynuyor

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi Batı grubu şampiyonu lig lideri Milas Belediyespor Voleybol Takımı, ligin erteleme maçında, 24 Mart Çarşamba günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde 40 puanlı lig dördüncüsü İzmir takımı Sainth Joseph ile karşılaşıyor.

Teknik Sorumluluğunu Osman Çakıray’ın üstlendiği Milas Belediyespor ligde 19 maçta topladığı 54 puan ile lig liderliği koltuğunda oturuyor. Lider Milas Belediyespor’u ligde 19 maçta 44 puanla Alanya Belediyespor, 20 maçta 39 puanla Jeopark Kula Belediyespor ve 20 maçta 40 puanla Sainth Joseph takip ediyor.

Ligin ilk yarısında İzmir deplasmanında 3-1 yendiği rakibi Sainth Joseph karşısında sahaya 3 puan ve galibiyet için çıkacak olan Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı, bu maçtan sonra da 28 Mart Pazar günü yine Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde Maliye spor takımı ile oynayacak.

Ligin son haftasında 4 Nisan Pazar günü deplasmanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor karşılaşması ile lig maratonunu tamamlayacak olan ilçemiz temsilcisi Milas’ın Efeleri, haftalarca önce garantilediği Efeler Ligi Play Off grup maçları için hazırlıklarına başlayacak.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık