Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Lüleburgaz Belediyesi'nden Yks Desteği

Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz’da ikamet eden, sosyal yardım alan ailelerin ve pandemi nedeniyle kapanan sektör çalışanlarının üniversite sınavına girecek çocuklarının Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınav başvuru ücretini karşılama kararı aldı.

Lüleburgaz Belediyesi'nden Yks Desteği
  • 09 February 2021, Tuesday 17:42

KIRKLARELİ (İGFA) - Koronavirüs salgınında gerçekleştirdiği desteklerle adından söz ettiren Kırklareli'ne bağlı yanında yer alan Lüleburgaz Belediyesi önemli bir karara daha imza attı. Belediye, bu kapsamda Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren, ihtiyaç sahibi ailelerin evlatlarının YKS ücretlerini ödeme kararı aldı.

Lüleburgaz Belediyesi’nin gerçekleştirdiği destekten Lüleburgaz’da ikamet eden, sosyal yardım alan ailelerin ve pandemi salgını nedeniyle kapanan sektör çalışanlarının üniversite sınavına girecek çocukları faydalanabilecek. Çocukların sınav başvuru ücretlerini Lüleburgaz Belediyesi karşılayacak.

Vatandaşların söz konusu yardımlardan yararlanmaları için Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen başvurmaları gerekiyor. Detaylı bilgi için 4445539 numaralı Lüleburgaz Belediyesi Çağrı Merkezi de aranabilir.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis