Maden kamyonlarına sıkı denetim şart!..

Neredeyse her gün birkaç okurumuzdan, maden kamyonlarının trafikte yarattığı tehlike nedeniyle telefonlar ve mesajlar alıyoruz...

Maden kamyonlarına sıkı denetim şart!..

Maden kamyonları, kent içi trafikteki, özellikle Halilbey Bulvarı ve 23 Nisan Caddesi’ndeki hızları nedeniyle vatandaşların büyük şikayetlerine neden olurken, aynı şey, Milas-Bodrum karayolunda da yaşanıyor. Maden yüklü kamyonların son derece hızlı bir şekilde seyrettikleri ve trafikteki araçlar için büyük tehlike oluşturduğunu söyleyen vatandaşlar, hem kent içinde, hem de Milas-Bodrum karayolu Güllük kavşağına kadar olan bölümde sıkı denetimin şart olduğunu belirtiyorlar.

Dün arayan ve Milas’ta önemli görevlerde de bulunan bir dostumuz, Karakaya’dan Bodrum istikametine giderken, özellikle 09 plakalı maden yüklü TIR’ların, korkunç bir hızla seyrettiklerini ve diğer araçlar için büyük tehlike oluşturduklarını belirtti.

Bir başka mail ise, Güllük yolunda seyreden ve yine maden TIR’ları ile ilgili idi. Bilindiği gibi, Güllük Kocakışla mevkiindeki stok sahalarına ve oradan da limana beyaz maden üstü örtülü olarak sevkedilmek zorunda. Ama fotoğrafta görüldüğü gibi, tepesine kadar beyaz maden yüklü TIR’ın, üstüne örtü de çekmeden, ortalığı toza dumana katarak beyaz maden taşıdığı görülüyor.

Vatandaşlar, maden kamyonlarına yönelik olarak hem hız, hem de kurallara uygunluk yönünden yoğun bir denetimin şart olduğu noktasında birleşiyorlar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık