Mahallelerde çalışmalar devam ediyor

​​​​​​​Milas Belediyesi ilçemizin tüm mahallelerine eşit ve etkin hizmet kapsamında çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Mahallelerde çalışmalar devam ediyor
  • 31 December 2021, Friday 10:31

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek, sorunları yerinde tespit eden Milas Belediyesi, ilçemiz mahallelerinin yollarını yenileyerek, etkin hizmetler sunmaya devam ediyor. Alan çalışması yaparak yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit eden ekipler yapılan planlamalar doğrultusunda hizmetlerini gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda ilçemiz Kırcağız ve Kızılcayıkık Mahallelerinde çalışmalarını tamamlayan Milas Belediyesi ekipleri Kırcağız Mahallesi’nde 19000 m2’lik parke kaplama çalışması gerçekleştirdi. Kızılcayıkık Mahallesi’nde ise 30m uzunluğunda 60’lık büz döşemesi yapılarak, su sorununu çözen ekipler yolu vatandaşların hizmetine sundu.

Yapılan çalışmalar tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Mahallelerimizdeki yapılması gereken çalışmaları tespit ederek, planlanan programlar çerçevesinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Milasımızın her mahallesine eşit ve etkin hizmet sunabilmek adına yoğun çalışmalar gerçekleştiren ekiplerimiz, ilçemiz mahallelerindeki çalışmalarını tamamlayarak, hemşehrilerimizin hizmetine sunuyor. Yapılan çalışmalar tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Daha güzel bir Milas adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık