Mahalli ligin iki yeni takımı hazırlık maçında bir araya geldi

​​​​​​​Muğla mahalli liginde 2022-2023 sezonu itibariyle yer alacak olan Milas Güllük Hermiyas Spor ile Milas İsmetpaşa Spor alt yapı takımları geçtiğimiz Cumartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda hazırlık müsabakasında karşı karşıya geldi. Müsabakasıyı Dörtyol Gençlik Spor takımı teknik direktörü Mustafa İçöz  yönetti.

Mahalli ligin iki yeni takımı hazırlık maçında bir araya geldi
  • 20 February 2023, Monday 14:12

Her iki takım sahaya şu kadrolarıyla çıktı;

Milas İsmetpaşa Spor U13 takımı, Mustafa Ege, Baha Doruk, Ali Osman, Buğra, Çınar, Ali, Rüzgar, Hasan, Eymen, Emin, İsmail.

Milas Güllük Hermiyas Spor U13 takımı, Kıvanç, Kubilay, Barış, Poyraz, Ali Kerem Altun, Abdul Samet, Arda, Yusuf, Çınar, Yunus.

Müsabaka öncesinde yapılan ısınma çalışmalarının ardından her iki takım istekli ve hırslı başladı. İlk dakikalarında her iki takımın sporcuları büyük sahada çok koşarak kendilerini aile bireylerine beğendirmek için büyük çaba gösterdi. Minik sporcular sahada ikili mücadelelerde ayakta kalma adına özveri ile futbol oynadı.

Maçın 14. ve 21. dakikalarında Güllük Hermiyas Spor takımından Hatem arka arkaya attığı iki golle skoru 2-0 yaptı. Maçın 26. dakikasında İsmail, İsmetpaşa Spor takımının ilk golünü kaydetti. 2-1. Devre 2-1 Güllük Hermiyas Spor takımının üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya her iki takımda sporcular oyundan çıkan arkadaşlarının yerine oyuna dahil oldu. Müsabakanın 42.dakikasında Güllük Hermiyas Spor’lu Bora skoru 3-1 yapan golü kaydetti. Oyunun 55. dakikasında İsmetpaşa Spor’lu Emir Akar takımının ikinci golünü kaydetti. Skoru 3-2 yaptı. Maçın 60. ve 66. dakikalarında Hermiyas Sporlu Bora attığı gollerle skoru 5-2 yaptı.

2022-2023 sezon başında yeni kurulan her iki takımın aile bireyleri Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yer alarak çocuklarına destek verdiler. Minik sporcuların saha içi performansı her iki takımın hocalarını çok mutlu etti. Deplasmanda oynayan Güllük Hermiyas Spor U13 takımının üstünlüğü ile sona eren müsabakada golleri Hatem (2), Bora (2) ve Yunus (1) atarken Milas İsmetpaşa Spor U13 takımının gollerini ise Emin Akar ve İsmail kaydetti.

 

Karşılaşma sonunda antrenörler ve aileri bireyleri birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek çok özel bir gün yaşadı.

 

Milas Önder Gazetesi olarak bu sezondan itibaren Muğla mahalli liginde yer alacak olan Milas Güllük Hermiyas Spor ve Milas İsmetpaşa Spor alt yapı takımlarımıza başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık