Mahalli U18 liginin dikkat çeken oyuncusu Adem Efe

​​​​​​​Muğla Mahalli U18 Liginde Milas Ergin U18 takımında başarıyla forma giyen santrafor Adem Efe takımında oynadığı başarılı futbolun yanı sıra attığı estetik gollerle Ege genelinde görev yapan scout ekipleri tarafından takip edilmektedir.

Mahalli U18 liginin dikkat çeken oyuncusu Adem Efe

Türkiye’de scout ekiplerinde görev yapan hocalar Türkiye genelinde oynanan U14, U15, U16, U18 liglerinde görev yapan teknik adamlar, geçen yıl olduğu gibi bu sezonda yetenekli buldukları sporcuları hafta sonu mensubu oldukları takımlarda oynadıkları maçları yerinde takip ederek, Türk futboluna kazandırmak için not tutmaktadırlar.

Muğla mahalli liginde görev yapan scout ekibinde görev yapan hocalar takip ettikleri sporcuların futbol yeteneğinin yanı sıra takip ettikleri yetenekli sporcuların saha içerisindeki arkadaş ilişkileri ve gördükleri sarı ve kırmızı kartlarla da ilgilenmektedirler.

Her zaman sporcunun yanında olan Milas Önder Gazetesi olarak 2 yıldan beri Ege bölgesi scout ekipleri tarafından takip edilen Adem Efe kardeşimize başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık