Mandalya Çevre Platformu’ndan Başkan Yardımcısı İlter’e ziyaret

​​​​​​​Mandalya Çevre Platformu (MÇP) temsilcileri Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter’i makamında ziyaret etti.

Mandalya Çevre Platformu’ndan Başkan Yardımcısı İlter’e ziyaret
  • 03 March 2021, Wednesday 9:34

Boğaziçi, Güllük, Kıyıkışlacık, Zeytinlikuyu, Mumcular, Güvercinlik mahalle ve köylerini içine alan Muğla-Mandalya-Antik Karia bölgesinden, tüm canlıların doğal çevrelerinde ekolojik denge içerisinde yaşamaları, çevrenin korunarak gelecek kuşaklara aktarılabilmesi için doğanın ve ortak yaşam alanlarının korunması duyarlılığı ile gönüllü olarak bir araya gelerek bu platformu oluşturduklarını belirten Mandalya Çevre Platformu temsilcileri, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter’i makamında ziyaret ederek, amaçları ve projeleri hakkında bilgilendirmeler yaptı.

“Hedef 23 Nisanda Çocuklara Tablet Bilgisayar Dağıtmak”

MÇP Eğitim Komisyonu’nun “AT(T)IKLARIMIZ ÇÖP DEĞİLDİR” sloganı ile yılbaşından bu yana sürdürdükleri “farkındalık” etkinliğinden söz eden MÇP Eğitim Komisyonu Sözcüsü Gülsüm Polat, “Temiz, geri dönüşebilen atık dolu poşetlerini toplama merkezine bırakan çocuklara tablet bilgisayar dağıtacaklarını.” söyledi.

4 Ocak’tan bu yana her hafta Boğaziçi Mahalle merkezinde öğle saatlerinde bir saat boyunca yapılan etkinliğin çocuklardan ve yöre sakinlerinden büyük ilgi gördüğünü belirten Polat, “Hedefimiz 23 Nisan’da çocuklarımıza tablet bilgisayar dağıtmak.” dedi.

Gerçekleştirilen ziyarette Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter de Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ın katkısı olan “2 tablet bilgisayar”ı kampanyaya hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, MÇP yekililerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık