Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yerel Sanatçı Turgut Taş’tan kamuoyuna açıklama

Yerel sanatçımız Turgut Taş, sosyal medyada kendisi hakkında yalan yanlış şeyler yazan bir kişi, kendisini engellediği için, sosyal medyadan cevap veremediği için, gazeteler aracılığıyla bir kamuoyu açıklaması yaptı.

Yerel Sanatçı Turgut Taş’tan kamuoyuna açıklama

Turgut Taş’ın açıklaması şöyle:

“Bir Paylaşım Sitesinde, (Bir Simit) Rumuzuyla paylaşım yapan bir kişi;

 ‘MİLAS MÜZİSYENLER DERNEĞİ TEMSİLCİSİ EMEKLİ YEREL SANATÇI TURGUT TAŞ  DEVLETİN MÜZİSYENLERE YARDIM ETMEDİĞİ VE ZOR DURUMDA OLDUĞU GEREKÇESİYLE SAZINI SATIULIĞA ÇIKARINCA MİLAS BELEDİYE BAŞKANI SAZ’ A TALİP OLUYOR VE SATIN ALIYOR… SONRASINDA TURGUT BEY BU PARAYI YİNE FARKLI BAŞKANI OLDUĞU ‘MİLAS TÜRK HALK MÜZİĞİ DERNEĞİ’NE BAĞIŞLIYOR.. NASIL SENERYO AMA’ diye şahsıma mesnetsiz ithamlarda bulunmuştur.

Bu paylaşım gerçekleri yansıtmamaktadır.

Birincisi ben MİLAS MÜZİSYENLER DERNEĞİ Temsilcisi değilim;

İkincisi, hiçbir beyanımda Devletin bana yardım etmediğini söylemedim.

Üçüncüsü, Ben durumum iyi olduğu zaman bir bağlama almıştım ve Pandemi nedeniyle Barlar ve Restoranlar kapandığı  (Canlı Müzik Programları bittiği) için durumun daraldığından bağlamamı “Harç aldırır, borç sattırır” deyimiyle bir internet sitesinde satılığa çıkardım.

Birkaç talipli oldu ama anlaşamadık. Daha sonra Belediye başkanımız Muhammet TOKAT bu ilanı görmüş ve bağlamaya talip olduğunu yazdı. Ertesi günü beni arayarak bağlamayı getirmemi söyledi. Ben de bağlamayı götürüp teslim ettim ve paramı aldım. Sonra Başkanım “Ben bu sazı bir Müzik topluluğuna bağışlayacağım” dedi. Ben de “TÜRK HALK MÜZİĞİ DENEĞİ olarak seve seve kabul ederiz” dedim ve Derneğimiz Ayni Yardım makbuzuyla teslim aldım. Yukarıda bahsedildiği gibi “Derneğe Para yardımı olmayıp, BAĞLAMA bağışlanmıştır.

Bu gibi yalan ve mesnetsiz iddialarla karşılaştığım için çok üzgünüm.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis