Manisa Somada Peyzaj Çalışmaları Sürüyor

Manisa Somada Peyzaj Çalışmaları Sürüyor
MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Soma ilçesinde Maden Şehitleri Caddesi’nde devam eden peyzaj çalışmalarını incelemek üzere ilçeye gitti.
Soma temasları kapsamında ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Can Doğan Cansever’i ziyaret eden Daire Başkanı Hakan Göktaş, ilçedeki Büyükşehir hizmet ve yatırımları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Soma Belediyesi'ni de ziyaret eden Göktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ekşi ile bir araya geldi. Ekşi’ye Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Göktaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Soma Belediyesinin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Maden Şehitleri Caddesi’nde devam eden peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen  Göktaş, “Bu cadde bizim önem verdiğimiz bir cadde. Çünkü maden şehitlerimizin anısını yaşatıyor. Başkanımız Sayın Cengiz Ergün de bu konuda oldukça hassas. 13 Mayıs 2014’te meydana gelen ve hepimizin yüreğini yakan Soma maden faciasında hayatını kaybeden maden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Caddemizdeki peyzaj çalışmalarını 13 Mayıs tarihine kadar tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık