Marmarisli öğrenciler Milas’ta

Marmaris Ahu Hetman Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri somut olmayan kültürel miraslarla ilgili Milas’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Marmarisli öğrenciler Milas’ta

Milas Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Tunahan Bayram’ın rehberliğinde ilk olarak birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış olan ve 2012 yılında UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesine eklenen Beçin Kalesinden geziye başlayan öğrenci grubu sonrasında ilçemizin tarihi mekânlarını gezdi. 
Milas Halıları hakkında bilgi toplayan ve Milas’ın tarihi yerlerini yakından görme imkânı bulan Marmaris Ahu Hetman Ortaokulu öğrenci grubu ve öğretmenler sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ı ziyaret ederek Milas’ın tarihi ve tarihi yerleri ile ilgili bilgi sahibi oldukları için mutlu olduklarını belirttiler.
Ziyaret esnasında somut olmayan kültürel mirasların gelecek kuşaklara aktarılmasında eğitimin, öğrencilerin ve öğretmenlerin rolünün büyük olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, ziyaretlerinden dolayı öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederek hediyelerini takdim etti.
Ziyaret; hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık