MARMARİS’TE 15 MİLYON BORÇ 3 AYDA 4.5 MİLYONA İNDİ!

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın Basın Mensupları onuruna  verdiği  24 Temmuz Basın Bayramı kahvaltısı, bilgilendirme toplantısına dönüştü.

MARMARİS’TE 15 MİLYON BORÇ 3 AYDA 4.5 MİLYONA İNDİ!

Marmaris’ten AjansSevgi’nin paylaştığı habere göre, BigChiefRestaurant’ta gerçekleşen kahvaltıya Marmaris basınından 18 kişi katılırken, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris Belediyesinin gelir kaynaklarını yerinde ve doğru kullanarak,1 Nisan itibari ile 14 milyon 600 bin olan Marmaris Belediyesi'nin borcunu, 4,5 milyona indirdiklerini söyledi.
Göreve geldiklerinden buyana ilk 100 gün çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Oktay; “24 Temmuz; Basından sansürün kaldırılışının yıl dönümü ve Bayramı. Türkiye'de gazeteciler ise bu günü basın özgürlüğü için mücadele günü olarak karşılıyor. Güzel bir günde gazetecilerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Dünya  özgür basın gününüz kutlu olsun. Bununla birlikte 24 Temmuz aynı zamanda Türkiye Cumhuriyetinin tapusu olan Lozan Antlaşmasının yıl dönümü. Onu için başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve bu antlaşmanın yapılmasını sağlayan İsmet İnönü ve silah arkadaşlarını saygıyla ve minnetle anıyorum.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık