Mehmet Kabak, "Buraya kadar" dedi

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Ligine zor şartlarda başlayan ve ligin başlamasına çok az bir kala süre takım kadrosunu oluşturabilen Yeni Milasspor Kulübü Teknik Sorumlusu Mehmet Kabak ve Antrenör Selahattin Tireli, geçtiğimiz hafta sonu Milas Şehir Stadyumu'nda oynanan ve 3-1 kaybedilen Seydikemer Belediyespor karşılaşması sonrasında görevlerinden ayrıldıklarını belirttiler.

Mehmet Kabak,

Teknik sorumluluğu görevinden ayrılışıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Mehmet Kabak, sezona kısıtlı ve zor şartlarda başladıklarını vurgulayarak, "İlçemizin en köklü spor kulübü Yeni Milasspor için taşın altına elimizi koyarız dedik ve bugüne kadar da üzerimize aldığımız görevi layıkıyla yaptık." dedi.

Mehmet Kabak ligde oynadıkları tüm maçlarda sahada tüm sporcular ve teknik kadro olarak Milas’a yakışır bir şekilde mücadelemizi verdiklerini söyleyerek ligin kalan sürelerinde taze bir kanın takıma daha olumlu bir hava katabileceğini düşünerek takımdan ayrılma kararı aldıklarını söyledi.

Yeni Milasspor Yönetim kadrosunun ayrılışıyla ilgili olarak herhangi bir talebi bulunmadığını da vurgulayan Mehmet Kabak, "Görevden ayrılma kararı tamamen bana aittir." dedi.

Yeni Milasspor Kulübünün her zaman bir neferi olduğunu da vurgulayan Mehmet Kabak, "Ligin kalan maçlarında hem yönetim ekibine hem de takımdaki sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu. 

 

Yeni Milasspor Kulüp Yönetiminden Açıklama Geldi

Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Öcal Yüksel ve Genel kaptan Çağlar Bozkurt, Teknik Sorumlu Mehmet Kabak’ın görevinden istifa etmesiyle ilgili olarak bir açıklama yaptılar. Yapılan açıklama şöyle: "Mehmet Kabak hocamızın ayrılışını bizler de sizler gibi duyduk. Elbette hocamızın takımdan ayrılmasına üzüldük. Mehmet Kabak hocamızla yönetimimiz arasında herhangi bir uyumsuzluk olmadı. Ayrılış kararı tamamen kendisine aittir. Emekleri ve çalışmaları için Mehmet hocamıza ve yardımcı antrenörümüz Selahattin Tireli hocamıza teşekkür ediyoruz."

 

"Yeni Milasspor Düşecek bir Takım Değildir" 

Başkan Yüksel ve Genel Kaptan Çağlar Bozkurt sözlerini şöyle sürdürdü: "Süper Amatör Ligi'nde ilk yarı devreye kadar 2 önemli maça çıkacağız. Dalyan deplasmanı ve Menteşe Yerküpe maçları bizim için oldukça önemli. Bu iki maçtan alacağımız puanlar ligdeki durumumuzu da net olarak belirleyecektir. Ligin ikinci yarısı için futbolcu transferlerimiz olacaktır. Teknik Sorumlu olarak da birkaç isimle görüştük. Bu hafta bay takım olduğumuz için ligde maç yapmayacağız ama Dalyan deplasmanı öncesinde mutlaka yeni hocamız takımımızın başında sahaya çıkacaktır. Hiç kimse merak etmesin Yeni Milasspor takımı bu ligde kalacaktır belki de yapacağız futbolcu transferleriyle ligin üst sıralarında yer bile alabilir."

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık