Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı..

​​​​​​​Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla genelinde ve Milas'ta da etkili olması beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışa karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı..
  • 23 November 2021, Tuesday 9:27

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; bugün Muğla ve ilçelerinde çok kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Vatandaşları olumsuz hava koşullarında yaşanabilecek riskli durumlar konusunda uyaran Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, Muğla çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bugün (23.11.2021 Salı) sabah saatlerinden, (24.11.2021 Çarşamba) öğle saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) Muğla Merkez, Bodrum, Datça, Marmaris, Yatağan, Köyceğiz, Ula, Ortaca, Dalaman ve Fethiye ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (51-80 kg/m2) olması beklendiğinden; sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”  

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık