Meteoroloji'den sıcaklık uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün vermiş olduğu bilgiye göre hava sıcaklığının dünden itibaren artmaya başlayarak mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den sıcaklık uyarısı
  • 28 July 2021, Wednesday 11:00

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun batı ve güney kesimlerinde sıcaklıkların 4 ila 6 derece artacağını bildirerek, vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan uyarıya göre; sıcaklıklar mevsim normallerinin oldukça üzerine çıkacak. Meteroloji, artması beklenen sıcaklara karşı uyarıda bulundu. Yapılan değerlendirmede, önümüzdeki bir haftalık süreçte ülke genelinde sıcaklıkların artmaya devam edeceği belirtildi.

Sıcaklıkların, hafta sonuna kadar batı ve güney kesimlerde mevsim normallerinin 4 ile 6 derece üzerinde, hafta sonu ise tüm yurtta 6 ile 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Hafta boyunca etkili olması beklenen sıcak hava dalgası nedeniyle başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların güneş çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği bildirildi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık