Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Mezuniyet Sevincini Kep Atarak Kutladılar

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Sezonu sonunda lise son sınıf öğrencileri için mezuniyet törenleri düzenlenmeye devam ediliyor.

Mezuniyet Sevincini Kep Atarak Kutladılar

Mezuniyet töreni düzenleyen okullardan biri de Milas’ın en eski, en köklü liselerinden biri olan Cumhuriyet Anadolu Lisesi oldu.

13 Haziran Perşembe günü Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde lise son sınıfların öğrencileri rehber öğretmenlerinden temsili olarak diplomalarını aileleri önünde aldılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başlayan mezuniyet töreninde ilk konuşmayı okulun müdürü Ali Pilavcı yaparak tüm mezun öğrencilerini kutladı ve yeni hayatlarında başarı dileklerinde bulundu.

Okulun bayrak ve flamasının bir alt sınıftaki öğrencilere teslimi ile devam eden mezuniyet töreninde, okul birincisi öğrencinin konuşması sonrasında, mezun olan son sınıf öğrencileri rehber öğretmenlerinin elinden diplomalarını aldılar.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi mezuniyet töreni, okulun öğretmenleri ve mezun olan öğrencilerin kep atma sevinci ile son buldu.

Mezuniyet Törenine gelen öğrencilerin ailelerine okul yönetimi tarafından keşkek, pilav ve ayran ikramı da yapıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis