Mezuniyetlerini kep atarak kutladılar

​​​​​​​Milas Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uyguluma Okulu’nun 7 öğrencisi, okullarından mezun olmalarını, Milas Menteş Kaymakkavağı Mesire alanında öğretmenleri, arkadaşları ve aileleriyle birlikte güzel bir törenle kutladılar.

 Mezuniyetlerini kep atarak kutladılar
  • 01 July 2021, Thursday 10:16

Okulun özel öğrencilerinin en özel günlerinden biri olan mezuniyet törenine Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, Milas Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahir Kuzu, Coşkun Demir, Milas Halk Eğitim Müdürü Tunahan Bayram, Kara Deveci Rehabilitasyon Müdürü Ferhat Güler, RAM Müdiresi Halime Karaca, Menteş Mahalle Muhtarı Bayram Arıcı, öğrencilerin aileleriyle okulun öğretmenleri katıldılar.

Yapılan mezuniyet töreninde okulun müdürü Muhammet Mercan yaptığı konuşmasına “Değerli konuklarımız okulumuzun son sınıf öğrencilerinin mezuniyet törenine hepiniz hoş geldiniz” diyerek başladı.

Mercan; “Geleneksel olarak her sene yaptığımız mezuniyet törenimizi bu sene yine sizlerle birlikte yapmanın mutluluğu içindeyim. 2020-2021 yılı sene sonunda öğrencilerimizi mezuniyet töreniyle uğurluyoruz. Mezun öğrencilerimizi güzel hoş duygularla aramızdan uğurluyoruz. Aramızdan ayrılan mezun öğrencilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız; biz onlarla bağımızı hiçbir zaman koparmadık ve koparmayacağız. Öğrencilerimizi çok iyi yetiştirdiğimizi düşünüyorum; onlarla birlikte dolu dolu geçen beş yılımızda biz onlarla sevindik, onlarla üzüldük, onlarla ağladık ve onlarla güldük, hep birlikte olduk.

Bugün aramızdan mezun olarak ayrılan 7 öğrencimizi kutluyor, bundan sonraki hayatlarında onlara ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu idaresi ve öğretmenleri tarafından düzenlenen mezuniyet töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı.

Yapılan protokol konuşmaları sonrasında mezun öğrencilerin öğretmeni Elvan Yel, öğrencilerine yönelik bir veda konuşması yaparak, “sizleri çok seviyoruz” dedi.

Mezuniyet Töreni okulun müzik öğretmeni Mustafa Tezcan’ın sazıyla eşlik ettiği öğrencilerin şarkılarıyla başladı. Mezun öğrencilerin annelerinin konuşmalarıyla devam eden tören, okulun öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı damat halayı gösterisiyle sürdü. Mezun öğrenciler sahneye davet edildi ve törene katılan konuklar tarafından mezuniyet diplomaları verildi. Son olarak mezun öğrencilere çeşitli hediyeler verildi ve pasta kesimiyle davam eden tören, mezun öğrencilerin geleneksel havaya kep atmalarıyla tamamlandı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık