Denizbank ve S.S. 153 No’lu Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi arasında anlaşma:

​​​​​​​Çiftçi kredisini hasat zamanı ödeyebilecek..

Denizbank ve S.S. 153 No’lu Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi arasında anlaşma:
  • 01 July 2021, Thursday 10:33

Tarım sektörünün gelişmesi için faaliyetlerini sürdüren ve sektörde pazar payı olarak özel bankalar arasında ilk sırada yer alan DenizBank, S.S. 153 No’lu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi  üyesi üreticiler ve Kooperatif personeli için önemli bir iş birliğini hayata geçirdi.

Buna göre, S.S. 153 No’lu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi üyeleri Üretici Kart ile uygun kredi koşullarında ödemelerini yılda bir kez hasat zamanına göre belirleyebilecek. Üreticiler aynı zamanda Oda/Kooperatif/Birlik mağazalarından mazot, gübre, yem, tarım ilacı gibi tarımsal ihtiyaçlarını 5 aya varan vadelerde 0 faiz ile yapabilme ve  su tahsilatlarını uygun vadelerde ödeyebilme imkanından faydalanabilecek.

“Bankamız tüm olanaklarıyla çiftçilerimizin yanında”

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Şube Müdürü İsmet ALOĞLU, çiftçiye en yakın, ihtiyaçlarını en iyi anlayan banka olma amacıyla yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi. ALOĞLU şöyle devam etti; “Çiftçilerimize nitelikli hizmet sunmak üzere 18 yıldır faaliyetlerimizi tüm imkanlarımızı seferber ederek sürdürüyor; iş birliklerimiz ile tarım sektörüne sağladığımız faydayı artırabilmeyi hedefliyoruz. S.S. 153 No’lu Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi ile, toprağın nimetlerini alan, dönüştüren, yeşerten ve hepimizin hizmetine sunan çiftçilerimiz için hayata geçirdiğimiz işbirliği için de son derece mutluyuz. Bu yöndeki yoğun çalışmalarımıza ülkemizin her yerinde devam edeceğiz”.

S.S.153 No’lu Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağı T.S.Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil GÜL de  “Kooperatifimiz Yönetim Kurulunun misyonunun 1.000’in üzerinde ortak ve bir o kadar da ortak dışı üreticiye hizmet etmek, Çiftçimizin, Kooperatifin sağladığı imkanlardan en yüksek şekilde faydalanması için çalışmaktır” dedi. Gül, Kooperatif bünyesinde satılan Gübre, Tohum, Yem , Un, Şeker vb. satış mağazası mamulleri, lezavım malzemelerinin alımlarında Üretici kartların kullanımının yerinde olacağını, çiftçilerimizin ödemelerini hasatta yapabilme imkanının doğacağını söyledi. S.S.153 Nolu Milas Tariş Zeytin ve Z.Yağı  T.S.Kooperatifi ile Denizbank’ın uyumlu bir şekilde çalıştığını, yapılan işbirliği anlaşmasının çiftçilerimize ve personelimize hayırlı olmasını temenni etti. Çiftçilerimiz, Yönetim Kurul ve personel adına Denizbank Şube Müdürü İsmet ALOĞLU ve personeline destekleri için teşekkür etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık