Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MGC Adayı Fatih Bozoğlu Projelerini açıklamaya başladı

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkan adayı Fatih Bozoğlu başkanlık dönemine ait projelerini açıklamaya başladı. Bozoğlu’nun açıkladığı üç proje cemiyet üyelerinin çocuklarına eğitim bursu, gazetecilere meslekleri ile ilgili ücretsiz hukuk danışmanlığı ve sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmalarını kapsıyor. Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkan adayı Fatih Bozoğlu projeleri ile ilgili “Projelerimiz sadece seçime yönelik değildir. Hayata geçmesi için her şekilde alın teri dökmeye ve destek vermeye devam edeceğiz…” dedi.

MGC Adayı Fatih Bozoğlu Projelerini açıklamaya başladı

28 Nisan 2021’de yapılması planlanan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu, İç İşleri Bakanlığı Genelgesi ile Covit-19 tedbirleri kapsamında tüm yurtta tam kapanmaya geçilmesi ile ileri bir tarihe ertelendi. 

Muğla Gazeteciler Cemiyeti için başkan adayı olduğunu geçtiğimiz hafta açıklayan gazeteci Fatih Bozoğlu,  başkanlık sürecinde hayata geçireceği projelerini açıklamaya başladı. Bilindiği üzere gazeteci Fatih Bozoğlu başkan adaylığı açıklamasında; “Muğla Gazeteciler Cemiyeti'nin sadece başkanlığını yaparak değil, siz meslektaşlarım ile birlikte el ele daha ilerilere, olması gereken yere taşımaya talibim…” demişti.

Başkan odaklı değil, katılımcı bir yönetim sistemi kuracağız…

Bozoğlu MGC Başkanlığına seçilmesi durumunda sadece yönetim kurulu üyeleri ile birlikte değil, tüm üyelerin katılımını sağlayacak bir sistem kuracaklarını belirterek şunları söyledi; “Muğla Gazeteciler Cemiyetini sadece başkan ve yönetim kurulu ile değil tüm üyelerimizin katılımı ile yöneteceğiz. Üyelerimiz cemiyetimize daha çok güvenecek ve cemiyetimizin yanında olduğunu daha çok hissedecek. Sadece MGC üyeleri değil, Muğla sınırları içinde görev yapan tüm gazeteci meslektaşlarımızın da yanında olacağız…”

Geleceğe yatırım ve MGC’nin prestij projesi…

Bozoğlu projelerinin sadece gazetecilik mesleğinin itibarını yükseltmek ve meslektaşlarına katkı vermekten ibaret olmadığını belirtirken, geleceği emanet alacak olan gençlerimize yapılacak yatırımın en az diğer projeleri kadar değerli olduğunu kaydetti. Bozoğlu, meslektaşlarının okuyan çocuklarına yönelik olarak hayata geçirmeye hazırlandığı projesini şu cümlelerle açıkladı; “ “Bildiğiniz gibi kurumsal kimliğini doğru yöneten her kurum kendi üyelerinin evlatları başta olmak üzere başarılı, geleceği parlak çocuklara eğitim bursu sağlıyor. Muğla Gazeteciler Cemiyeti için bu uzun yıllardır hayata geçirmeye çalıştığım hayalimdi. Bu güne kadar bazı STK’lar ile eğitim bursu verenler arasında köprü oldum ve öğrencilerin o kurumlardan burs almasına vesile oldum. Şimdi Muğla Gazeteciler Cemiyeti olarak başta kendi üyelerimizin evlatları olmak üzere gençlerimize eğitim bursu sağlayacağız. Bununla beraber gazetecilik eğitimi alan başarılı ve ihtiyaç sahibi gençlerimize de burs sağlamaya çalışacağız. Bu mesleğimizin geleceğine bir yatırım ve MGC’nin prestij projesidir…”

MGC Üyelerine ücretsiz Avukatlık desteği sağlanacak…

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkan adayı Fatih Bozoğlu ekibi ile birlikte seçilmesi durumunda öncesinde var olan, son genelge ile bir yenisi açıklanan, hem sahada hem de masa başında görev yapan basın mensuplarının elini kolunu bağlayan yasalar nedeniyle zor zamanlar yaşadıklarının altını çizdi. Bozoğlu, bunlarla ilgili olarak meslektaşlarının sorunlarında çözüme yönelik olarak gördüğü ücretsiz hukuki danışmanlık projesi hakkında şunları dile getirdi “Öncelikle şunu gururla söylemek istiyorum; projelerimiz sadece benim ve birlikte seçime girdiğimiz arkadaşlarımla değil, özellikle sahada çalışan meslektaşlarımın ve her türlü zorluğa karşın gazete çıkartmaya devam eden gazete sahiplerinin önerileri ve talepleri doğrultusunda belirledik. İlk olarak mesleğimizi yaparken karşımıza çıkan hukuki sorunlar için MGC ile birlikte gönüllü olarak hareket eden avukatlarımız ile anlaşmalarımız yaptık. Gazetecilik yaparken yaşadığımız her türlü hukuki sorunlarımız için avukat arkadaşlarımız ücretsiz olarak meslektaşlarımıza destek verecekler. Böylelikle üyelerimiz gazetecilik mesleğini yaparken yanlarında hukuki desteği net olarak hissedecekler. Kanuni olarak haklarının neleri kapsadığını ilk ağızdan kişiye özel olarak öğrenebilecekler…” dedi.

Üyelerimiz Sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmalı…

Muğla genelindeki sağlık sektörü ile görüşmelerinin de devam ettiğini kaydeden MGC Başkan Adayı Fatih Bozoğlu; “Üyelerimizin sağlık hizmetlerinden belirli oranlarda indirim alarak yararlanabilmesi için görüşmelerimize şimdiden başladık. Sahada görev yapan arkadaşlarımız her türlü tehlike ile iç içe mesleklerini icra etmeye çalışıyorlar. Özellikle bebek sahibi olacak meslektaşlarımız için çok özel bir destek almaları için çaba gösteriyoruz. Gelişmeleri süreç içinde paylaşacağız.  ” şeklinde konuştu.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkan adayı Bozoğlu “Bugün sizlerle paylaştığım bu projeler haricinde adaylık sürecimde açıklayacağım diğer projelerin ekibimle beraber seçilmemiz durumunda hayata geçirileceğine olan inancımı diğer adaylardan herhangi birinin seçilmesi durumunda da hayata geçirileceğine inanmak istiyorum…” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis