Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MGC Başkanı Süleyman Akbulut; “Bu samimi aile tablosu ve birliktelikten çok mutluyum”

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Milas’a gelerek, yaklaşan kongre öncesinde cemiyet üyesi arkadaşlarıyla görüştü. Günboyu arkadaşlarını çalışma ortamında ziyaret eden Başkan Akbulut, akşam saatlerinde ise Milaslı üyelerin büyük çoğunluğuyla kafeteryada bir araya gelerek kongre sürecine ilişkin düşüncelerini paylaştı.

MGC Başkanı Süleyman Akbulut; “Bu samimi aile tablosu ve birliktelikten çok mutluyum”

İçinde bulunduğumuz Haziran ayının 19’unda ilki yapılacak olan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu, çoğunluk sağlanamaması durumunda bu kez çoğunluk aranmaksızın 3 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleşecek.

Yaklaşan genel kurul öncesinde 2 dönem başkanlık yapan ve 3’üncü kez aday olan Süleyman Akbulut, Milas’a gelerek, Yönetim Kurulu Üyesi Melih Kaşkar, cemiyetin Milas Temsilcisi Oktay Çayırlı ve bazı üyeler ile birlikte, ilçedeki cemiyet üyelerini ziyaret etti. Günboyu üyeleri çalışma ortamında ziyaret eden Başkan Akbulut ve arkadaşları, akşam saatlerinde ise bu kez üyelerin büyük bir çoğunluğuyla bir kafeteryada bir araya gelerek, kongre sürecine ilişkin düşüncelerini paylaştı.

Cemiyet üyelerini büyük ailem diye nitelendiren ve bu ailenin mensuplarıyla sık sık bir araya geldiğini dile getiren Başkan Akbulut, Milaslı üyelerine tek tek isimleriyle hitap etti. 

Bu aile tablosunun ve dolayısıyla birlikteliğin onu çok mutlu ettiğini dile getiren Akbulut, “İki dönemdir, büyük bir aile olduğumuz bilinciyle katılımcı, üyelerimizden gelen istek ve talepleri dikkate alan bir yönetim anlayışıyla hareket ettik. Doğrusunu söylemem gerekirse bugüne kadar karşılaşmadığım ve hak etmediğim iftiralara, karalamalara maruz kaldım. Birileri böylesine kirli bir kampanya yürütürken ben diğer aday arkadaşlarım başta olmak üzere hiçbir üyemizle ilgili kötü bir söz kullanmadım. Kongre gününe kadar, hatta kongre günü salonda da aynı tavrı sergileyeceğim. Bu bir demokrasi yarışıdır. Elbette her üyenin aday olma hakkı vardır. Bize yakışan, seviyemizi daima muhafaza etmektir. Seçimi bizim dışımızda hangi  arkadaşımız kazanırsa da onun elini havaya kaldıracak erdeme sahibiz.

Hayatımın hiçbir döneminde eleştiriye kapalı olmadım. Şimdi de değilim. Ancak yürütülen böyle bir kirli kampanyaya eleştiri de denilemez. Bugüne kadar hangi üyemiz bana ya da yönetim kurulu üyemizin birine hatalı bir iş yaptığımızı söyledi de biz o uyarıyı dikkate almadık. Hakkımda birileri bir şeyler yazıp çiziyor veya aday arkadaşlarımız benimle ilgili açıklamalar yapıyor, bunu yayınlayan arkadaşlarımız da beni arayıp bir şey sormuyor. Hani mesleğimizin etik kuralları? Hani mesleğimizin olmazsa olmazlarından iddiayı karşı tarafa da sorup olaya objektif yaklaşmak? Maalesef bazı arkadaşlarımız bunları unutmuş durumdalar.

Her şeye rağmen biz duruşumuzu bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Bu büyük ailenin fertleri yaşanan her şeyi görüyor.

Bugüne kadar yaptıklarımızın üzerine yeni şeyler eklemek, sizlerden gelen önerilere de açık olmak kaydıyla önümüzdeki dönemde de yönetime talibiz. Cemiyetimize üye tüm arkadaşlarımızın mutlaka kongreye katılarak oylarını kullanmalarını arzu ediyoruz. Bu demokratik hakkınızı mutlaka kullanın” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis