Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MHP İl Başkanlığı’na İkinci Aday:

​​​​​​​DR. HACI ÇELİK NEDEN ADAY?

MHP İl Başkanlığı’na İkinci Aday:
  • 21 October 2020, Wednesday 10:24

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanlığı, ilçe kongrelerini tamamlamasının ardından 25 Ekim Pazar günü Menteşe Spor Salonunda İl Kongresi’ni yapacak. 13. Olağan İl kongresinde İl Başkanlığına aday olan Uzman Dr. Hacı Çelik yaptığı yazı açıklama ile neden aday olduğunu anlattı. Dr. Çelik yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

“Davamın Her Kademesinde Görev Yapmak İçin Benim İçin Bir Şereftir.

Gençlik yıllarından bugüne kadar ülkücü hareketin bir neferi olarak hem bürokraside (Doktor, Uzman Doktor, Başhekim yardımcısı, Başhekim, TC Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, 2000 yılı yılın bürokratı ödülü) hem de siyasette (Üç dönem Muğla MHP Milletvekili adaylığı, 2019 yerel seçimlerinde Muğla Genel merkez görevlisi) uhdeme verilen tüm görevleri layıkıyla yapmaya çalıştım. Evli ve iki çocuk babasıyım.

Edindiğim bilgi, tecrübe ve deneyimi yıllardır hizmet ettiğim Muğla'ya ve davamız yararına sunmak için Muğla MHP İl Başkanlığına aday oldum.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi ve teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Profesör Doktor Edip Semih Yalçın Beyefendinin bilgisi dâhilinde, müsaadesi ile aday oldum.

Aday olduğum günden bugüne Muğla kamuoyunda partimiz daha çok konuşulmaya başlanmış ve ciddi gündem oluşturmaya başlamıştır. Bunun bile partimize olumlu bir katkı sağladığını düşünüyorum. Partimizin saygıdeğer delegeleri bile delege oldukları hazzını yaşıyorlar.

Bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de işaret ettiği gibi “İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik, Kazanan Türkiye Olacaktır” anlayışı bizim rehberimiz olacaktır.

Teşkilatlarımız arasında birlik ve beraberliğimizi sağlamak partimizin büyümesi için yapılacak her türlü eleştiri, teklif, tavsiye ve katkıları dikkate alarak gelişime açık, şeffaf ve denetlenebilir bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız. 

Ülkemizin milli birlik ve beraberliği için öncelikle kendi teşkilatımızın birlik ve beraberliğini sağlamamız gereklidir. Teşkilatımızın her mensubu bizim için çok önemli ve değerli olup bir tek arkadaşımızın bile gönlünün kırılmasına, kaybına tahammülümüz yoktur. Türk milliyetçilerinin teşkil ettiği tüm kurum ve kuruluşlarla eşgüdümlü bir şekilde koyduğumuz hedefe doğru ulaşmaya çalışacağız.

Bu çerçeveden en zor dönemlerde MHP bayrağını taşıyan mevcut İl Başkanımız Mehmet Korkmaz başta olmak üzere bu davaya hizmet eden herkese emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bizim gayemiz bu bayrağı daha yükseklere taşımaktır kazanan Muğla olacaktır.

Beş binin üzerinde şehidimizin kanıyla sulanmış mübarek bir davanın Türk devletinin yönetmesini istiyoruz bunun için Muğla ölçeğinde de iktidar olmak için Muğla il başkanlığına aday oldum Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis