Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP'li Milletvekilleri, MİTSO'ya ekonomiyi sordu

​​​​​​​CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan ve Süleyman Girgin, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek ülke ekonomisinin durumunu sordular. Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirmesiyle Muğla'daki meslek odalarını ve KOBİ’leri ziyaret ettiklerini anlatan CHP Milletvekilleri, ülke ve bölge ekonomisinin durumunu bir rapor halinde hazırlayarak Kılıçdaroğlu'na sunacaklarını belirttiler.

CHP'li Milletvekilleri, MİTSO'ya ekonomiyi sordu
  • 21 October 2020, Wednesday 10:22

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan ve Süleyman Girgin ile Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe MİTSO'yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile görüştüler. Ziyaretin nedenini "partilerinin iktidara hazırlanma sürecinde ekonominin durumunu belirlemek ve sorunları saptayarak çözüm önerileri geliştirmek" olarak açıklayan CHP'li Milletvekilleri, Reşit Özer ile yaptıkları görüşme sırasında notlar tuttular. CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan "CHP olarak iktidara hazırlanıyoruz. Bunun için de Türkiye ekonomisinin durumunu belirlemek istiyoruz. Sayın Genel Başkanımız ikimizi Muğla ilindeki meslek odalarıyla görüşerek Muğla bölgesinin ekonomik durumunu, sorunlarını, çözüm önerilerini belirlemekle görevlendirdi" dedi ve bu konuda MİTSO'nun görüş ve önerilerini almak istediklerini ifade etti.

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin de "Özellikle pandemi sürecinde çıkartılan bazı yasa ve yönetmeliklerle iş ve çalışma ortamına ilişkin pek çok düzenleme getirildiğini anlatarak "Özellikle, getirilen bu düzenlemelerin iş ve çalışma ortamına etkilerini belirlemek istiyoruz. Tarımda, hayvancılıkta, ihracatta yaşanan sorunları belirlemek ve çözüm önerileri geliştirmek istiyoruz. Kısacası ekonominin nabzını tutmak istiyoruz. Muğla Odalarının bu konudaki görüş ve önerileri bizim için çok önemli. Biz de bu görüş ve önerileri bir rapor haline getirerek sayın Genel Başkanımıza sunacağız" diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan ve Süleyman Girgin ile Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe ve beraberlerindeki milletvekili danışmanları Mehmet Yaşar Yiğit, Akansu Özgül ve Kamil Gümüş'ün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Pandemi sürecinin ekonomik olarak Türkiye genelinde olduğu gibi Milas'ı da etkilediğini ifade eden Reşit Özer, buna rağmen Milas'ın özellikle balık ihracatında bir gerileme olmadığının görüldüğünü ifade etti. Milas'tan daha çok balık ihraç edebilmek için Milas Bodrum Havalimanından doğrudan ihracat yapılması gerektiğini anlatan Reşit Özer, bu konuda MİTSO olarak girişimlerini sürdürdüklerini bildirdi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, ziyaret sırasında CHP Milletvekilleri Suat Özcan ve Süleyman Girgin ile CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu'na, üzerinde Hekatomnos lahitinin görüntüsünün olduğu bir anı tabağı armağan etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis