MHP ilçe teşkilatı, seçim çalışmalarını hızlandırdı

Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Teşkilatı, yaklaşan yerel seçimler öncesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle, seçim stratejisini ve kentin sorunlarına yönelik çözüm önerilerini paylaşıyor. MHP Milas İlçe Teşkilatı, ziyaret kapsamında gittikleri sivil toplum kuruluşlarına, seçimlerde iddialı bir parti olacaklarına vurgu yaparak, toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayışla hareket ettiklerinin altını çiziyorlar.

MHP ilçe teşkilatı, seçim çalışmalarını hızlandırdı

Kısa bir süre önce yönetimde görev değişikliği yapan Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Teşkilatı, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına hız verdi. Sinan Yılmaz’ın istifasının ardından ilçe başkanlığı görevine getirilen Emin Nazmi Ünlüsoy, mevcut Milas Belediyesi Meclis Üyeleri Mevlüt Kiriş ve İlhan Şimşek ile birlikte bazı yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyaret trafiği devam ediyor. MHP’li heyet, ziyaret kapsamında gittikleri tüm sivil toplum kuruluşlarında, önümüzdeki seçimlerde iddialı bir parti olarak yer alacaklarını, henüz başkan adayı ve belediye meclis üyeleri belirlenmediği halde parti olarak sıkı bir şekilde çalışmaları yürüttüklerini dile getiriyorlar.

MHP Milas İlçe Teşkilatı ve belediye meclis üyeleri, seçim çalışmaları kapsamında; Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, SGK Müdürü Ömer Gülter, İŞKUR Milas Şube Müdürü Levent Karataş ve Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, Milas özelinde karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

İlçe merkezi ve bağlı mahallelerin sorunlarını bizzat mahalle muhtarlarından alan, çözüm yollarını birlikte değerlendiren MHP’liler, nüfusun büyük bir bölümünün kırsalda ve dağınık bir coğrafyada bulunmasının altını çizerek, şehir merkezi kadar kırsala da önem verilmesi gerektiğini ifade ediyor.

Milas Mahalle Muhtarları Derneği ziyaretinde söz alan Belediye Meclis Üyesi Veteriner Hekim Mevlüt Kiriş; “5 yıllık meclis üyeliğim süresince Milas merkez mahalleleri ve köyden mahalleye dönüşen yerlerle ilgili talepleri MHP grubu olarak belediye başkanına, meclis üyelerine ve ilgili kurumlara ilettik. Sizlerin sesi, mahallelilerimizin temsilcisi olmaya çalıştık.

Milas’a ve halkımıza faydalı gördüğümüz konularda evet, zararı olacağını düşündüğümüz konularda hayır demesini bildik” derken, İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy da; “31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimlerde sizlerden aldığımız güçle inşallah daha kuvvetli bir MHP grubuyla ve başkanıyla sizlere en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz. Siz değerli muhtarlarımız her meclis toplantılarına katılın oy verdiğiniz bütün parti meclis üyesi arkadaşları ve başkanı takip edin. Mahallerinizle ilgili konularla hangi düzeyde ilgileniliyor, bulunan çözüm önerisine sizler de bizzat müdahil olun. Yerel yönetimlerin ve meclis üyelerinin görevi sizlerden ve vatandaşlardan gelen talepleri almak, değerlendirmek ve vatandaşın isteklerini yerine getirmektir. Milas halkının yararına olacak her konu bizim için önemlidir ve sonuna kadar takipçisi oluruz. Partimizin kapısı sizlere her zaman açıktır” dedi.

 

 

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık