Salon Futbolu Futsal’da, Milas Temsilcileri Belli Oldu

Milas Spor Salonu’nda geçtiğimiz hafta içinde başlayan futsal turnuvasına liseli kızlarda 5, erkeklerde 4 takım katıldı.

Salon Futbolu Futsal’da, Milas Temsilcileri Belli Oldu

Milas Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Çağrı Arıkan ve Hasan Başaran’ın hakemliklerini yaptıkları Futsal Karşılaşmaları sonrasında kızlarda Milas Şampiyonları Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ve Gürel Lök Sağlık Meslek Lisesi olurken, Erkeklerde ise Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesi Futsal Takımı Milas Şampiyonu olarak ilçemizi Muğla’da temsil etmek hakkını kazandılar.

Milas Kapalı Spor Salonu’nda geçtiğimiz hafta içinde oynanan Futsal Salon Futbolu lise grubu karşılaşmalarında Milas temsilcisi olmak isteyen okul takımları birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler.

Bol gollü geçen karşılaşmalar sonrasında Kızlar grubunda Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ve Gürel Lök Sağlık Meslek Lisesi rakiplerini yenerek ilk iki sırayı aldılar ve Milas temsilcileri oldular.

Erkekler grubunda ise Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesi Şampiyonluk sevincini yaşayarak, ilçe temsilcisi olma başarısını gösterdi.

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık