Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

 Milas’ın Yeni Spor Kulübü İsmetpaşa

 Milas sporuna ve gençliğine hizmet amacıyla ilçemizde yeni bir spor kulübü daha kuruldu. İsmetpaşa ve Emek Mahallerinin ortak değeri olarak ortaya çıkan İsmetpaşa Gençlikspor Kulübü Derneği kurucu üyeleri, geçtiğimiz günler içerisinde bir araya gelerek kulüp adına yapacakları sportif çalışmaları değerlendirdiler.

 Milas’ın Yeni Spor Kulübü İsmetpaşa

Gençlerin geleceği adına el ele veren İsmetpaşa ve Emek Mahalleleri spor sevdalıları, spor kulüplerinin ilk Olağan Genel Kurul Toplantısı ile yönetim ve denetim kademelerinde görev yapacak olan isimleri belirlediler.

Açılış ve yoklamanın ardından yapılan Divan Başkanlığına Tavaslı Karate Salonu Antrenörü Mehmet Tavaslı, Divan Başkan Yardımcılığına Beçin Gençlikspor Alt Yapı Antrenörlerinden Mehmet Kabak ve kâtip üyeliğe ise Mehmet Sert seçilerek toplantıya başlandı.

Milas İsmetpaşa Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 1. Olağan Genel Kurulu’na, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile devam edildi.

 Genel Kurul Toplantısında söz alan Geçici Yönetim Kurulu Başkanı İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Mevlit Korkmaz ”Geleceğimiz olan gençlerimizin olmazsa olmazlarından olan spor, bizler içinde önemlidir. Mahallemiz sınırları içersinde ikamet eden gençlerimizin yoğun talepleri doğrultusunda bu adımı attık. İnşallah hem mahalle sakinlerimiz ve hem de gençlerimiz için spor kulübümüz hayırlı olur” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında kurucu üyeler dernek tüzüğündeki bazı maddeleri ele alarak karara bağladılar.

İlk spor çalışmaları Futbol ve karate’de

İsmetpaşa Gençlikspor Kulübü ve Derneğinin 2018-2019 yılı ilk spor faaliyetleri futbol ve karate dalında olacak.

Genel Kurulda belirlenen kulüp yönetimi

Başkan: MevlütKorkmaz, GünayGünaydın, Mehmet Kabak, Mehmet Tavaslı, Ali Kırıklı, Ali Yiğit, Ali Demirtaş, Mevlüt Kara, Cengiz Çeşme, Liyadin Alpgiray

Denetim Kurulu Üyeleri

Murat Demirbağ, Fehim Alpgiray, Mehmet Sert, Âdem Güzey, Ferdi Özkan, Ali Sütçü

Amatör Spor Kulübü Federasyon Delegeleri

Mevlüt Korkmaz, Mehmet Tavaslı, Mehmet Kabak, Mehmet Sert, Hasan Tuzla, Oktay Çayırlı seçildiler.

Hedef spora yeni yatırımlar yapmaktır

Yeni Yönetimin belirlenmesinden sonra söz alan İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Mevlüt Kara, spor kulübünün Emek ve İsmetpaşa Mahallelerinin ortak değeri olacağını vurgulayarak “Her iki mahalle için de güzel bir çalışma olacak. Kulüp sayesinde hem gençlerimiz boş zamanlarını sporla değerlendirmiş olacaklar hem de mahallelerimize yeni spor alanları kazandırmış olacağız” dedi.

Derneğin ve kulübün tanıtımı için önümüzdeki günlerde ilçemizde bulunan Sivil Toplum Örgütlerine ziyaretler gerçekleştireceklerini ifade eden kulüp başkanı Mevlüt Korkmaz, “Mahalle sınırlarımız içersinde bizlere destek verecek olan birçok kişi var. Onlarında destekleriyle sporda başarılı çalışmalar yapacağız. Dernek üye sayımızı arttırmak için de girişimlerimiz olacaktır. Derneğimize üye olmak isteyenler bizlerle irtibata geçebilirler” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık