MHP’den Kooperatif Yönetimine ziyaret…

Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Teşkilatı, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde diğer siyasi partiler gibi hareketli günler yaşıyor. Bir yandan ‘Cumhur’ ittifakının içeriğini belirlemeye çalışan teşkilat, bir yandan da ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları, oda ve dernekleri ziyaret ederek gelecek döneme ilişkin görüş alışverişinde bulunuyor.

MHP’den Kooperatif Yönetimine ziyaret…

AKP ile 24 Haziran 2018’de yapılan ‘Cumhur’ ittifakını, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde de sürdürme kararı alan MHP, bir yandan Muğla merkez ve ilçelerde ittifakın içeriğini şekillendirmeye çalışırken, diğer yandan da bulundukları yerlerde seçim hazırlıklarını sürdürüyor. Milas İlçe Teşkilatı da bu kapsamda seçim öncesi çalışmalarına hız verdi.

MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, bazı yönetim kurulu üyeleri ve mevcut belediye meclis üyesi Mevlüt Kiriş, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları, oda ve dernek yönetimlerini ziyaret ederek, partinin yerel seçimlerdeki konumunu, MHP’nin belediyecilik anlayışını anlatarak, Milas özelinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyor.

Bu kapsamda önceki gün TARİŞ 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Kamil Gül ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret edilerek, ‘Cumhur’ ittifakında gelinen son nokta ve ilçenin genel sorunları üzerinde karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, genel merkezin kararı doğrultusunda hareket edileceğinin bir kez daha altını çizerek; “31 Mart’ta yapılacak seçimler için biz tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İttifak görüşmeleri netleştiğinde, genel merkezin ve il başkanlığımızın talimatları doğrultusunda hareket ederek, Milaslı hemşehrilerimize ulaşarak, partimizin belediyecilik anlayışını, kentimizin sorunlarını ve çözüm önerilerimizi anlatacağız” dedi.

Gerçekleşen ziyaret için teşekkür eden TARİŞ 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Kamil Gül ise, hepimizin aynı gemi içinde yolculuk yaptığına vurgu yaparak; “Dolayısıyla kentte yaşayan herkesin ortak paydası Milas’tır. Her şeyden önce ilçemizi, sonra ilimizi ve ülkemizi geleceğe taşımak, ekonomik ve sosyal yönden kalkınmış; tarım ve hayvancılık başta olmak üzere her alanda üreten bir toplum olma yolunda atılacak her adıma bizler de hiç düşünmeden katkı sunarız. Bugüne kadar bu düşünce ile hareket ettik, bundan sonra da aynı doğrultuda hareket etmeye devam edeceğiz” diyerek, 31 Mart seçimlerinde tüm siyasi partilere ve adaylara başarılar diledi.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık