MHP’li aday CHP’de rozet taktı!

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

MHP’li aday CHP’de rozet taktı!
  • 28 November 2018, Wednesday 11:01

2004 yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nden Milas Belediye Başkan Adayı olan Nurettin Çiftçi, dün CHP Milas İlçe Örgütünde düzenlenen ‘haftalık toplantı’da, rozet takarak, bundan sonraki siyasi mücadelesini CHP’de sürdüreceğini söyledi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Örgütü’nde her hafta Salı günleri yapılan bilgilendirme toplantısında bu hafta ilginç bir siyasi kişiliğe rozet takıldı. 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Milas Belediye Başkan Adayı olan Nurettin Çiftçi, Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katıldı. Çiftçi’nin rozetini, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat taktı.

Dünkü bilgilendirme toplantısına katılan Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Aranızda bilmeyenler olabilir, ünlü yönetmen Birol Güven ilçemize bağlı Çökertme Mahallesi’nde yeni bir film çekiyor. Bu çekimlere beni de davet ettiği için bugün sabah saatlerinde Çökertme’ye gittim. Yaptığımız telefon görüşmesinde çekimlerin bugün tamamlanacağını söylemesi nedeniyle erken saatlerinde gittim ve o nedenle buraya geç kaldım.

Geride bıraktığımız hafta sonu oldukça yoğun geçti. Milas Arena’da düzenlenen deve güreşine katıldık. Önümüzdeki Pazar günü de Güllük’te güreşler var. Oraya da mutlaka kalabalık bir grupla katılmalıyız. Çünkü artık seçim havasına girildi. Birçok şey farklı şekillerde gelişiyor. Özellikle Cumhuriyet Halk Partililere ve Milas halkına seslenmek istiyorum: Bu dönemler oldukça enteresan dönemlerdir. Bu dönemlerde kim ne söylüyor, kim nasıl ve ne şekilde davranıyor, bunun en iyi şekilde gözlemlenmesini ve akılların bir köşesine yazılmasını istiyorum. İleride hafızalardan hatırlanmasını istiyorum. Çünkü ileride farklı şeyler konuşulabilir. Birileri ileri günlerde kendilerini Cumhuriyet Halk Partili ve Atatürkçü olarak yutturmaya çalışabilir. İşte o zaman bu hafızaların devreye girmesini istiyorum. Bu nedenle herkese, çizdiği yolda muvaffakiyet diliyorum ancak Cumhuriyet Halk Partililer olarak şunu hepimiz açık ve net bir şekilde görüyoruz ki, biz söz verdiğimiz cumhuriyet ve Atatürk değerlerinden asla vazgeçmeyeceğiz. 2009’da da Cumhuriyet Halk Partisi’ne dönük olarak yoğun bir yıpratma kampanyasıyla mücadele ettik, yine mücadele ederiz. Hiç kimse merak etmesin, endişe duymasın, yine bu işten başarıyla biz çıkacağız. Bu noktada herkesin desteğine ihtiyacımız var. Herkese el uzatmak zorundayız ve uzanan her eli de tutmak zorundayız.

Bu açıdan bugün iki değerli arkadaşımız, büyüğümüz Nurettin Çiftçi ve Mustafa Uysal, bize el uzatarak, ‘size katılmak ve sizinle beraber mücadele etmek ve bu ülkenin ve cumhuriyetin kuruluş değerleri doğrultusunda beraber yol yürümek istiyoruz’ dediler. Başımızın üstünde yerleri var” diyerek yeni katılanlara hoş geldiniz dedi ve parti rozetlerini taktı.

 

 

 

  

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık