MHP'li Yılık: “7 PARTİ ZİLLET YEMİNİ ETMİŞTİR, ZİLLET CUMHURİYET DÜŞMANIDIR”

Milas’ta düzenlenen Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları’nda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, Cumhur İttifakı’nın bölücülerin baş düşmanı ve zilletin karalamaya çalıştığı tertemiz bir birliktelik olduğunu söyledi. Yılık ayrıca, 7 partinin oluşturduğu Millet İttifakı için “ufaklı tefekli birçok oluşumun bulunduğu 7 parti zillet yemini etmiştir.Zillet cumhuriyet düşmanıdır. Zillet Atatürk düşmanıdır. Zillet demokrasi ve millet düşmanıdır.” dedi.

MHP'li Yılık: “7 PARTİ ZİLLET YEMİNİ ETMİŞTİR, ZİLLET CUMHURİYET DÜŞMANIDIR”
  • 28 February 2022, Monday 11:23

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla 125 ilçede düzenlecek olan Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları’nın Milas etabı, cumartesi günü saat 14.00’te Milas Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya; parti kurmaylarının yanı sıra AKP ve MHP üyesi çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, Millet İttifakı’nı sert sözlerle eleştirdi.

YILIK: “CHP, HDP’NİN ŞUBESİ OLMUŞTUR”

Yılık, “HDP nin terörist odakların partisi olduğu tüm dünya tarafından bilinmektedir. Tüm dünyanın bildiği bu gerçeği görmek istemeyen ya da görmezden gelen bir grup var o da CHP ve yandaşlarından oluşan zillet ittifakıdır. Atatürk tarafından kurulan bu partinin bırakın Atatürk çizgisinde gitmeyi, Türkiye ve Türk Milletinin ali menfaatleri için uğraş verdiği bile şüphelidir. CHP bir nevi HDP nin şubesi gibi olmuştur. CHP terör örgütü üyelerini savunur hale gelmiş, cenazelerinde milletvekilleri boy gösterir olmuştur. CHP üniter devlet karşıtı bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen askerlerimizi bile anmaktan imtina edecek hale gelmiştir.” şeklinde konuştu.

“GÜZEL BİR GELECEK HAZIRLAMAK İÇİN KAFA YORUYORUZ”

Yılık sözlerini; “Adalet ve Kalkınma Partisi ile kurmuş olduğumuz Cumhur İttifakı devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünü korumayı esas alan, Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine çıkmayı kendine hedef edinen, milletimizin refahını, huzurunu, mutluluğunu artırmak için her türlü çalışmayı yapan, gelecek nesillere güzel bir gelecek hazırlamak için kafa yoran bir ittifaktır. Cumhur İttifakı; bölücülerin baş düşmanı, Zilletin karalamaya çalıştığı tertemiz bir birlikteliktir.” diyerek sürdürdü.

“ZİLLET YEMİNİ ETTİLER”

Yılık ifadelerini, “Görüyoruz ki Cumhur İttifakı düşmanlığı ne kadar ülke ve millet düşmanı varsa hepsini bir araya getirmiş, başını CHP nin çektiği, ortak bağın HDP ve bölücülük olduğu, içinde sözde milliyetçi İp gibi ufaklı tefekli birçok oluşumun bulunduğu 7 parti zillet yemini etmiştir. Zillet cumhuriyet düşmanıdır. Zillet Atatürk düşmanıdır. Zillet  demokrasi ve millet düşmanıdır. Zillet üniter devlet düşmanıdır. Zillet huzur ve refah karşıtıdır.” diyerek tamamladı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık