MHP’nin ilçe yeni yönetimi belirlendi

​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Teşkilatı’nın belirlenen yeni yönetimi tarafından ilçemizde iftar programı düzenlendi.

MHP’nin ilçe yeni yönetimi belirlendi

Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetimi tarafından ilçemizde iftar programı düzenlendi. İttifak ortağı AK Partililerin de yoğun bir katılım sağladığı programda, partinin Muğla Milletvekili adayları da yer aldı. Programın açılış konuşmasını yapan MHP Milas İlçe Başkanı Cüneyt Akar “14 Mayıs seçimlerinde milliyetçi ülkücü iradeyi mecliste temsil etmek için Milas halkı en doğru kararı verecektir” derken, Milas’tan aday olan ve 3’ncü sırada yer alan veteriner hekim Mevlüt Kiriş ise konuşmasında Muğla’dan 2 milletvekili çıkaracaklarını belirterek, 3’üncü vekil için ise aralıksız çalıştıklarını ifade etti.

Havuzbaşı Restaurant’ta düzenlenen iftar programına MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akar Fırat, eski il başkanı Mehmet Korkmaz, Ak Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MHP Milas İlçe Başkanı Cüneyt Akar, AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, MHP Muğla Milletvekili Adayları Özlem Balcı, Mevlüt Kiriş, Şevket Tokur, AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, MHP ve AK Partili bazı Milas Belediye Meclis Üyeleri, MHP ve AK Parti eski Milas İlçe Başkanları, kadın kolları başkan ve üyeleri, çok sayıda mahalle muhtarı, oda, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer katıldı.

YENİ İLÇE YÖNETİMİ TANITILDI

Yapılan konuşmaların ardından gece, yeni ilçe yönetiminin tanıtılması ve birlikte çekilen fotoğrafla son buldu.

MHP’nin yeni Milas İlçe Teşkilatı da şu isimlerden oluştu:

Cüneyt Akar (İlçe Başkanı) Yönetim Kurulu Üyeleri; Petek Sahra Maral, Ali İhsan Alkaya, Bahar Çelik Dinç, Hüseyin Polat, Mustafa İpek, Murat Yıldırım, Semra Ergül, Tunahan Bircan, Celal Eyidil, Sergen Taş, Fevzi Akkoç, Kınal Özdemir, Erhan Uysal, Fatih Dursun, Süleyman Tomay, Oğuz Kaan Dinç, Tefik Erdinç, Hakan Altun, Esra Görgen, Nezir Aydemir, Burak Demir.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık