MİDOKS yeni yönetimini belirledi

​​​​​​​Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü yeni yönetimini 9 Ağustos  Pazar günü belirledi.

MİDOKS yeni yönetimini belirledi

9 Ağustos Pazar günü Milas Aşkıdil Akarca Salonu’nda yapılan genel kurul toplantısında yeni dönemde spor kulübünü yeni hedeflere taşıyacak olan yönetim kurulunu belirleyerek, yönetim ekibi arasında görev taksimini yaptı.

Yeni yönetimin başkanı Baki Çetinkaya yaptığı açıklamada, hem yapılan genel kurulla ilgili olarak bilgiler verdi hem de yeni sezonda yapacakları çalışmaları değerlendi.

Çetinkaya yaptığı açıklamada şunları söyledi : “Milas Dağcılık ve Doğa Sporları MİDOKS yeni sezon çalışmaları öncesinde yaptığı genel kurul ile yeni yönetimini belirledi. Genel Kurul toplantısı üyelerimizin büyük bir çoğunluğunun katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantı salonuna girilirken üyelerimizin ateşleri ölçüldü. Maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet ederek her türlü tedbirimizi aldık.

Gerçekleştirdiğimiz Genel Kurulda kulübümüzün yeni dönemdeki hedeflerini belirleyerek, teşkilatlanma, uygulanacak kararlar, tüzük değişikliği, yeni yönetimin ve kurulların seçimi gibi önemli kararlar aldık.

Milas’ta MİDOKS olarak 7 yıldır faaliyetlerimizi sürdürdük. Tarih ve doğayı iç içe barındırabilen, doğa turizmi için eşsiz parkurlara sahip olan Milas’ı yurt içersinde ve yurt dışında tanıtmayı ilke edindik. Önümüzdeki dönemlerde kamp, doğa yürüyüşleri, sosyal sorumluluk projeleri, kültürel etkinlikler ve Latmos Dağcılık ve Doğa Şenlikleri’nin yanı sıra ilçemizin doğa turizmi’nin yanı sıra doğa sporları konularında çalışmalarımıza hız verilecektir.”

Başkan Baki Çetinkaya, geçmiş dönemlerde MİDOKS ailesi içersinde yer alan ve yaptıkları etkinliklerde yanlarında olan tüm üyelerine teşekkür ederek, “yeni yönetimde yer alan tüm çalışma arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi.

9 Ağustos Pazar günü Milas Aşkıdil Akarca Salonu’nda yapılan MİDOKS Genel Kurulu’nda yeni yönetim belirleme işleminden önce geçmiş dönemlerde kulüp bünyesinde yapılan etkinliklerde yaralan üyelere teşekkür plaketleri verildi.

MİDOKS (Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü) Yönetim Kurulu

Başkan: Baki Çetinkaya

Başkan Yardımcısı: Oğuz Şen

Genel Sekreter: İsmail Işık

Sayman: Mehmet Yavaş

Üyeler: Ahmet Çakır, Hasan Çakıroğlu, Burcu Uyar

Denetleme Kurulu: Süleyman Açar, İsmail Hakkı Sütçü, Melih Avaroğlu

Disiplin Kurulu: Ayşe Çobanyıldız, Mustafa Sezgin, Ekrem Türkmen

Hukuk Kurulu: Av Pınar Dursun

Sağlık Kurulu: Dr. Erol Erdoğ, Hemşire Gülün Çamlıbel, Feride Kozak

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık