MİDOSK doğa yürüyüşlerine başlıyor..

MİLAS Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MİDOSK), yazılı bir basın açıklaması yaparak, pandemic nedeniyle bir süredir ara verdikleri doğa yürüyüşlerinin 3 Ekim’den itibaren yeniden başlayacağını duyurdu.

MİDOSK doğa yürüyüşlerine başlıyor..
  • 28 September 2021, Tuesday 10:42

Dernek Başkanı Baki Çetinkaya, konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi:

“Bildiğiniz gibi pandemiden dolayı doğa yürüyüşü ve kamp etkinliklerimize ara vermiştik. Bu süre içinde önemli günlerde sınırlı da olsa birkaç etkinlik yaptık. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren yani 03 Ekimden itibaren doğa yürüyüşlerimize başlıyoruz. 
Bildiğiniz gibi bizler; doğaya zarar vermeden bir çevreci ruhuyla etkinliklerimizi yapıyoruz. Doğada bulunduğumuz süre içinde kesinlikle çöplerimizi doğada bırakmıyor, aynı zamanda başkaları tarafından bırakılmış çöpleri toplayarak en yakın yerleşim yerindeki çöp konteynırlara bırakıyoruz. Yangın riski olan yerlerde kesinlikle ateş yakmıyor, katılımcılarımızın sigara içmesine dahi izin vermiyoruz. Doğadaki her davranışımız disiplin ve düzen içerisindedir. Bizler doğanın gönüllü bekçileri ve koruyucularıyız.
Kulübümüz, ilçe merkezinde Atatürk Kültür Merkezi’nin yanında olup, binamızda eğitim ve toplantılarımızın yanında üyelerimizle bir araya gelmekteyiz. Kulübümüz her hafta Çarşamba günleri saat 20:00-22:00 saatleri arasında açıktır
03 ekimden itibaren başlayacağımız etkinliklerle ilgili bilgilendirmeleri Milas Dağcılık resmi Facebook ve Instagram sayfalarımızda duyuracağız.
Yeni dönemde de aynı ruhla etkinliklerimize devam edeceğiz. Doğayla ve kendisiyle barışık, kişisel egolarından arınmış, çevreci ve doğa tutkunu olan herkesi kulübümüze etkinliklerimize bekliyoruz.”

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık