Milas Adliyesi’nde de görev değişikliği

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesi Milas’ta 9 hakim ve 6 savcı çeşitli il ve ilçelere atanırken, 6 savcı ve 6 hakimin ise Milas'a ataması yapıldı.

Milas Adliyesi’nde de görev değişikliği

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararnamesiyle, 4 bin 163'ü adli yargı, 465'i idari yargı olmak üzere 4 bin 628 hakim ve cumhuriyet savcısının görev yeri değişti. Kararnameye göre Milas'ta görev yapan 9 hakim ve 6 savcının başka adliyelere ataması yapılırken, Milas'a 6 hakim ve 6 da savcı ataması yapıldı. Milas Adliyesi'nde hakim olarak görev yapan Hülya Türkyılmaz Ankara Hakimliği'ne, Özgür Yalçın Kırıkkale Hakimliği'ne, Garip Aykanat Kayseri Hakimliği'ne, Buse Serin İstanbul Hakimliği'ne, Mustafa Atlıhan Başkale Hakimliği'ne, Birsen Ergezen Büyükçekmece Hakimliği'ne, Mahmut Furkan Gündeş Hani Hakimliği'ne, Ercan Küçüksoy Kozluk Hakimliği'ne, Figen Sözer Akçakale Hakimliği'ne atanırken, Milas Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Muhammet Tunahan Işık Muş Cumhuriyet Savcılığı'na, Mustakim Türkyılmaz Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na, Onur Demir Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na, Ali Ergezen Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na, Ali Tanıl Gören Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na, Selim Karakaş Adana Cumhuriyet Savcılığı'na atandı.

Milas'a atanan hakim ve savcılar ise şöyle: Çemişgezek Hakimi Enes Atikalioğlu, Kozluk Hakimi Mustafa Ekici, Yayladağı Hakimi Kübra Seçilmişoğlu, Şirvan Hakimi Kürşat Şahin, Lice Hakimi Nurten Şimşek, Aralık Hakimi Abdurrahman Demirci. Şırnak Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Katkıcı, Bismil Cumhuriyet Savcısı Ömer Aydoğan, İdil Cumhuriyet Savcısı Gamze Dağ, Savur Cumhuriyet Savcısı Pınar Dinçer, Nazımiye Cumhuriyet Savcısı Erol Kayma, Lice Cumhuriyet Savcısı Cuma Kızıltaş.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık