Milas AKP’de üye seferberliği..

AK Parti Milas İlçe Başkanlığı adına açıklama yapan Fahri Acar, 2019 yerel seçimlerinde oylarını yaklaşık yüzde 90 oranında artırdıklarına dikkat çekerek, önümüzdeki dönem için üye seferberliği başlattıklarını söyledi.

Milas AKP’de üye seferberliği..

Yaklaşık 16 bin olan üye sayısının her geçen gün katılımlarla arttığı, kısa sürede daha fazla kişiyi AK Parti gönüllüsü yapmak için çalışma başlattıklarını ifade eden AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar tarafından yapılan açıklamada; “Milasımıza hizmet sevdası ile çıktığımız bu yolda her geçen gün büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Bu süreçte; milletvekilliği seçimlerinde Milas'tan Sayın Mehmet Yavuz Demir’i milletvekili olarak çıkarmamız, Sayın Barış Saylak’ın aday olduğu 2019 yerel seçimlerinde oylarımızı yaklaşık yüzde doksan arttırarak yerel iktidara güçlü aday olmamız "Milas'a hizmet" odağında motivasyonumuzu daha da yükseltmiştir. İl başkanlığımız ve milletvekillerimizin destekleriyle kısa sürede çeşitli projeler hayata geçirilmiştir. Bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek her vatandaşımızın gönlüne girmeyi istiyoruz. Milletvekillerimiz Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan ve İl Başkanımız Kadem Mete’yle Milas'ımızın gelişimi, vatandaşlarımızın refahının artması için birçok proje planlıyor, uygulanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dendi.

İLK HEDEF 20 BİN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği 2023 hedefleri doğrultusunda ilk hedefin üye sayısını 20 bine çıkarmak olduğuna işaret eden Başkan Acar; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği 2023 hedeflerimiz doğrultusunda, ülkemiz üzerindeki hain emelleri boşa çıkarmak, Muğla'nın en büyük Sivil Toplum kuruluşu haline gelebilmek 16 bin olan üye sayımızı 20 bine çıkarıp önümüzdeki yıllarda gerçekleşecek olan seçimlerde daha büyük başarılar sağlamak Milas Belediyesini alabilmek ve ailemizi büyütmek için büyük bir üye seferberliği başlatıyoruz. Ak sevdanın mihenk taşı olan sizlerin de yardım ve yönlendirmeleriyle, "Büyük Türkiye" sevdasına gönül vermiş herkesi yeni üyelerimizin kazanılmasında ve üye yapımında desteklerinizi bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık