Milas Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Topuz: “Belediyelikten mahalleye dönüşen yerlerde eski statüye dönüş için çalışacağım”

Milas Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Topuz: “Belediyelikten mahalleye dönüşen yerlerde eski statüye dönüş için çalışacağım”
  • 18 January 2024, Thursday 11:49

CHP’de 21 Ocak Pazar günü yapılacak olan eğilim yoklaması öncesinde, aday adayları son çalışmalarını yapıyorlar. Bu kapsamda, geçtiğimiz gün Selimiye ve Bafa’da partilileriyle buluşan CHP Milas Belediye Başkanı Aday Adayı Fevzi Topuz, buralarda yaptığı konuşmalarda, “yerinden yönetim biçimini hayata geçireceğiz” dedi. Büyükşehir kanunu ile belediyelikten mahalleye dönüşen Selimiye ve Bafa gibi beldelerin eski statülerine kavuşmaları için çalışmaya söz verdi.

“Ön seçim partimizin değerlerine değer katmıştır. Parti içi demokrasimizin işlemesi olumlu bir heyecan yaratmıştır” diyen Topuz, “geçmişte yapmış olduğum her bir hizmetim, vatandaşlarımızın daha rahat ve ferah bir ortamda yaşamasını sağlamak içindi; bugün ise daha fazlasıyla, başta Bafa ve Selimiye olmak üzere tüm Milas halkımıza katkıda bulunacağım. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” dedi.

“Disiplinli, çalışkan, güvenilir belediyeciliği yeniden inşa edeceğiz” diyen Fevzi Topuz, “bu görkemli karşılamanızdan dolayı Bafa ve Selimiye halkıma teşekkür ederim. Sizler bizleri hiç yalnız bırakmadınız, bizler de sizlerin her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık