Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ın Mesajı:

​​​​​​​24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, şunları belirtti:

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ın Mesajı:

“İnsanımızı yüksek idealler doğrultusunda yetiştiren ve geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyor, bu kutsal görevi ifa eden tüm öğretmenlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Öğretmenlerimiz, ülkemizin kuruluşundan bu yana aydınlık yarınlara giden Cumhuriyet yolunda büyük bir rehber olarak görev yapmışlardır. Şüphesiz Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti, ülkemizin her köşesinde sabırla ve fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin omuzları üzerinde yükselmiştir.

Türk gençliğinin fikren, ahlâken ve vicdanen iyi yetişmesi; kendisini tüm benliğiyle öğrencisine adayan öğretmenlerimizin üstün özverisi sayesinde olmuştur. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hem çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip olmaları açısından, hem de öğrencilerimizin bedensel ve zihinsel gelişiminde önemli bir rol üstlenen öğretmenlerimiz, toplumsal geleceğimizin en büyük güvencesidir.

Böyle anlamlı ve güzel bir günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnet duyguları ile anıyor, yurdumuzun dört bir yanında çağdaş ve uygar nesiller yetiştirmeye çalışan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü yürekten kutluyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık