Milas  Belediye Başkanı Muhammet Tokat, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Pazar ziyaretleri ile esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Tokat, bu kez Selimiye mahalle pazar esnafını ziyaret etti. Esnafı sık sık ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Tokat’a, Başkan Yardımcısı Zeynep Çınar veBelediyesi Meclis üyeleri ile Meclis üyesi aday adayları eşlik etti.

Milas  Belediye Başkanı Muhammet Tokat, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Selimiye mahallesindeki işyerlerini de ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Tokat, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Tokat, ekonomiye katkı acısından esnafın çok önemli rol oynadığını belirtti.

Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Tokat, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. Esnaf ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar, kendilerini ziyaret etmesi ve  yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet  Tokat da “Esnaflarımızı sık sık ziyaret ederek ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye önem veriyoruz. Havanın soğuk olmasına rağmen bizi büyük ilgi ve sevgiyle karşılayan pazarcı kardeşlerimizin sohbetiyle içimiz ısındı. Esnaflarımızı dinleyerek hem eksiklerini hem de bizden beklentilerini öğreniyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerle halkımızın ve esnaflarımızın ne istediklerini bilerek ortak akıl ile hareket etmeye özen gösteriyoruz”dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık