Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın 23 Nisan Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın 23 Nisan Mesajı

Ulusal egemenliğimizin tüm dünyaya ilan edildiği 23 Nisan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir. 23 Nisan; Türk Milletinin kendi geleceğini ‘’Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır’’ ilkesiyle belirlediği, egemenliğin millet iradesine geçtiği ve milletin özgürlük ve bağımsızlığının, tüm dünyaya ilan edildiği, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biridir.
Ulusal egemenlik vurgusunun ve kararlılığının yanında dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram vardır ki o da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramıdır. 23 Nisan çocuk bayramı Milletimizin en değerli varlığı, aydınlık yarınlarımız, geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımıza armağan edilmiştir. Çünkü geleceğimize sahip çıkacak nesil bu günün küçüğü yarının büyüğü çocuklarımızdır. Sevginin, masumiyetin, umudun, kardeşliğin ve aydınlık yarınların temsilcileri olarak, dünyaya en anlamlı gözlerle bakan, bizlere geleceğe dair umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum.
Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet anıyorum.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis