Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın Turizm Haftası mesajı

      Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Turizm Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda, Milas’ın eşsiz bir turizm destinasyonu olduğuna vurgu yaparak, turizm açısından verimli bir yıl geçirileceğini umduğunu belirtti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın Turizm Haftası mesajı

Başkan Tokat’ın mesajı şöyle:

“ Medeniyetlerin başkenti olan, binlerce yıllık tarihi, kültürel zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle eşsiz bir kent Milas’ımız…

       Plajlarımızla, göllerimizle, antik kentlerimiz ve ören yerlerimizle, geçmişten bugüne uzanan benzersiz tüm güzelliklerimizle birlikte Milas, çok önemli bir turizm merkezi. Kentimiz, özellikle yeni gelişen bir alternatif turizm türü olan kültür turizmi anlamında da sahip olduğu kaynaklar açısından oldukça gözde mekanlardan bir tanesidir.

       Bizler hem kentimizin gelişimi noktasında hem de turizm potansiyelini daha da arttırabilmek adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor ve bölgemizde yapılan çalışmalara da önemli ölçüde destek oluyoruz. İlimizin kültürel ve turistik değerlerinin tanıtılması noktasında, belediye olarak toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve kentimizin turizm gelirlerinden daha fazla pay alması için çalışmalarımızı şekillendiriyoruz.

       Tüm dünyada olduğu gibi pandeminin en çok etkilediği sektörlerden biri de ne yazık ki turizm sektörümüz oldu. Milas’ta çalışmalarını sürdüren turizm sektörünün paydaşlarıyla sürecin başından itibaren her zaman istişarelerde bulunduk ve Milas Belediyesi olarak her zaman onların yanında olduk. Aşılanma oranının artması, pandeminin olumsuz etkisinin kısmen azalmasıyla birlikte bu sezonun turizmcilerimiz için bereketli geçeceğine inanıyorum.

       Bu duygu ve düşüncelerle, başta turizm sektöründe hizmet veren vatandaşlarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimin Turizm Haftası’nı yürekten kutluyor, bereketli bir sezon geçirmelerini diliyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis