Milas Belediye Beçin Gençlikspor’un  hedefi  üç  puan  almak

​​​​​​​2021-2022 sezonuna çok iyi kadro kurarak başlayan Milas Belediye Beçin Gençlikspor  Süper Amatör Takımı, Pazar günü saat 12:30’da kendi saha ve seyircisi önünde grup Lideri Düğerek  Güneşspor’u,  Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda ağırlayacak.

Milas Belediye Beçin Gençlikspor’un  hedefi  üç  puan  almak
  • 07 January 2022, Friday 11:03

Gruptan çıkıp, Play-off müsabakalarına katılabilmek için,  bundan sonra oynayacakları müsabakalardan  üçer puan bekleyen Milas Belediye Beçin Gençlikspor Kulübü Başkanı İş Adamı Ahmet Özyiğit, “Sezona hatırı sayılır paralar harcayarak başladık. Bazı müsabakalarda  beklemediğimiz sonuçlar nedeniyle, an itibariyle grupta üçüncü sırada yer alıyoruz. Buradan çıkmak için bundan sonra karşılaşacağımız 3 maçtan  9 puan almak zorundayız. Takımımız haftanın her günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda çalışmalarına  Alim Deligöz, Nusret Sezgin hocaların nezaretinde devam etmektedir” dedi.

Hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanacak  Milas Belediye Beçin Gençlikspor - Düğerek Güneşspor maçı için her iki takıma Milas Önder Gazetesi olarak Başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık