Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediye Beçin Spor Dolu Dizgin Hedefe Koşuyor

Mahalli ligde kurulduğu günden beri katıldığı müsabakalarda başarılı sonuçlar alarak adından söz ettiren Milas Belediye Beçin Spor geçtiğimiz Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda karşı karşıya geldiği Ula Belediye Spor takımını güzel bir oyundan sonra farklı bir skorla yenerek üç puanın sahibi oldu.

Milas Belediye Beçin Spor Dolu Dizgin Hedefe Koşuyor
  • 06 December 2022, Tuesday 12:39

Müsabakaya Milaslı futbol severler büyük ilgi gösterdiler. Süper Amatör Kümenin iki güçlü takımının maçını Muğla Bölgesi Hakemlerinden Mustafa Efe Kara, Çağatay Şahin, Ece Naz Agece üçlüsü yönetti.

Gurubun iddialı iki takımı bu müsabakada sahaya şu kadrolarıyla çıktılar.

Milas Belediye Beçin Spor: Kaleci Süleyman, Okan, Alperen, Muhammet, Mustafa, Vedat, Mehmet, Çağrı, Emre, Barış, İhtilal.

Ula Belediyespor: Kaleci Mehmet, Özgür, Akif, Musa, Oğuzhan, Hüseyin, Berkay, Yakup, Ömer, Metin Can, Erdal,

Müsabakayı Milas Belediye Beçin Spor Kulübü Başkanı İş Adamı Ahmet Özyiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ula Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri ve Beçin Spor takımı taraftarları izledi.

Müsabakaya her iki takım istekli arzulu başladı.

Maçın 12 dakikasına kadar müsabaka orta sahada oynandı. İki takımda gol pozisyonuna  giremediler. Maçın 12. dakikasında Ula Sporlu defans oyuncusu Musa yakın mesafeden kafa ile topu ağlara gönderdi. Takımını deplasmanda  0-1 öne geçirdi.

Golden sonra ataklarını sıklaştıran oyunu rakip alana yığan Milas Belediye Beçin Spor maçın 38. dakikasında İhtilal Durmuş vasıtasıyla gole yaklaştı.  İhtilal Durmuş yakın mesafeden mutlak golü kaçırdı. Maçın 45 dakikasında Milas Belediye Beçin Sporun forvet oyuncularının kale önünde vurduğu toplar kale içerisinden ve kale direğinden geri döndükten sonra pozisyonu takip eden Beçin Sporlu Emre topu kafa ile ağlara gönderdi 1 -1. Müsabaka santra edilmeden karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya tempolu başlayan Beçin Spor oyunu hakim olarak gol kovalamaya başladı.

Dakikalar 59. gösterdiğinde Beçin Sporlu İhtilal kafa ile güzel bir gole imza attı takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın 65. dakikasında Beçin Sporlu Mustafa Saydam sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. Maçın 73. dakikasında oyuna sonradan giren Süleyman takımını 3 -1 öne geçiren golü kaydetti.

Maçın son dakikalarında oyunu forse eden Beçin Spor maçın 75. dakikasında oyuna dahil olan Erdemin attığı golle skoru 4 - 1 yapan golü kaydetti. Böylece müsabaka 4 - 1 Milas Belediye Beçin Spor takımının üstünlüğü ile sona erdi. Bu müsabakada Milas Belediye Beçin Spor takımında Okan, Mustafa Saydam, Muhammet, İhtilal, Alperen, Vedat, takımdaki arkadaşlarına göre daha iyi futbol oynadılar.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis