Milas Belediye Beçin Spor, Marmaris Genç maçından üç puan bekliyor

​​​​​​​Muğla Mahalli Süper Amatör küme müsabakaları başladığı günden beri cezalılar ve sakatlıklar peşini bırakmayan Milas Belediye Beçin Spor, Pazar günü saat 15’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geleceği Marmaris Genç takımını konuk ediyor.

Milas Belediye Beçin Spor, Marmaris Genç maçından üç puan bekliyor

Geçtiğimiz günlerde deplasmanda karşı karşıya geldiğimiz 1-0 kazandığımız müsabaka sonrasında Marmaris Genç takımı sporcularının ve taraftarların yaptıkları taşkınlıklar sonrasında zor durumda kalan Milas Belediye Beçin Spor takımı bu müsabakayı kazanarak Play-off iddiasını sürdürmek istiyor.

Pazar günü oynanacak müsabaka hakkında görüşlerini aldığımız  Milas Belediye Beçin Spor Kulübü başkanı iş adamı Ahmet Özyiğit gazetemize şu bilgileri verdi; Play-off müsabakasının ilk maçında deplasmanda 1-0 yendiğimiz Marmaris Genç takımı müsabaka bitiminde sahada hoş olmayan çok kötü davranışlarla bizleri çok üzmüşlerdir. Pazar günü saat 15’te karşılaşacağımız Marmaris Genç müsabakasını kazanmak için sahaya çıkacağız. Play-off müsabakaları başladığı günden beri müsabakalara sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle hiç ful kadro ile maça çıkamadık. Bu müsabakada kırmızı kart cezalısı Ömer Faruk Şenkan dışında eksiğimiz bulunmamaktadır. Rakibimizin yaptıklarına karşılık Pazar günü sahada çok güzel futbol oynayarak mutlak üç puan almak için sahaya çıkacağız. Pazar günkü müsabakaya sezon başından beri bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızı bizlere destek vermeye çağırıyoruz.”

Pazar günü oynanacak müsabakada Milas Önder Gazetesi olarak Milas Belediye Beçin Spor takımına başarılar diliyoruz.

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık