Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediye Beçinspor,  Düğerekspor deplasmanına gidiyor

​​​​​​​2022-2023 sezonu başında Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan kaliteli futbolcuları kadrosuna katan Milas Belediye Beçinspor, Süper Amatör Küme takımı hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geleceği önemli müsabaka için hazırlıklarını tamamladı. Müsabakayı beklemeye başladı.

Milas Belediye Beçinspor,  Düğerekspor deplasmanına gidiyor
  • 06 November 2022, Sunday 10:53

6 Kasım Pazar günü Muğla Düğerek Stadyumu’nda önemli bir müsabakaya çıkacak olan Milas Belediye Beçinspor takımı teknik direktörü beden eğitimi öğretmeni Alim Deligöz takımı hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Sezon başlamadan önce takımda yer alan sporcu kardeşlerimizle hedef koyduk. Yaptığımız disiplinli çalışmalarla iyi yoldayız. Gurubumuzda oynadığımız iki müsabakayı kazanarak 6 puan topladık. Henüz yolun başındayız. Hedefimize ulaşmak için bundan sonra her karşılaşmaya kazanmak için çıkacağız. Takımımızda cezalı oyuncu yok. Defans oyuncularımız stoper Feyyaz ile stoper Samet sakatlıkları nedeniyle Düğerek müsabakasına çıkamayacaklar. Önemli iki sporcumuzun bu maçta olmaması talihsizlik. Pazar günü saat 14.’te oynayacağımız müsabakaya üç puan almak için çıkacağız.”

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis