Milas Belediye Spor’un kızları karşı karşıya geldi

​​​​​​​Alt yapı kız voleybol takımı 112 sporcusuyla her kategoride yer alan Milas Belediye Spor midi ve mini kız voleybol takımı sporcuları geçtiğimiz Cumartesi Günü Milas Belediyesi Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda antrenman sonrasında hazırlık maçı yaptı.

Milas Belediye Spor’un kızları karşı karşıya geldi
  • 28 February 2023, Tuesday 11:37

Milas Belediye Spor Kız voleybol takımı kurulduğu günden beri mavi-beyazlı ekipte görev yapan yılların deneyimli voleybol hocası beden eğitimi öğretmeni Ünsal Çelik, hazırlık müsabakası sonrasında gazetemize şu bilgileri verdi; “Türkiye’nin kadınlar liginde en kalabalık kız sporcu ordusuna sahip olan takımımız an itibariyle Milas Kapalı Spor Salonu’nda değişik kategorilerde 112 sporcusuyla çalışmalarına devam ediyor. Kulübümüze inanarak, çocuklarının voleybol oynamalarını sağlayan her aile bireylerimize teşekkür ediyoruz.”

Dile kolay 112 sporcuyu haftanın her gününde çalıştıran Ünsal Çelik ve emekli öğretmen Eşref Mete hocalarımıza Milas Önder Gazetesi olarak teşekkür ediyoruz. 112 sporcudan her birinin daha üst liglerde voleybol oynamalarını ve başarılı olmasını dileriz.   

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık