Milas Belediyesi bakkalların veresiye borçlarını ödemeye devam ediyor..

Milas Belediyesi ve Milas Bakkallar ve Bayiler Odası iş birliğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların mahalle bakkallarına olan belirli miktardaki veresiye borcu ödeniyor. İlk aşamada Milas Bakkallar ve Bayiler Odası’na kayıtlı 50 bakkalın borcu önceki gün ödendi.

Milas Belediyesi bakkalların veresiye borçlarını ödemeye devam ediyor..
  • 12 August 2021, Thursday 14:55

Geçtiğimiz günlerde Milas Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ve Milas Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan kura çekiminde Milas Bakkallar ve Bayiler Odası’na kayıtlı 450 bakkal arasından 50 mahalle bakkalı belirlendi. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özay Sabancı tarafından gerçekleştirilen kura çekiminin ardından belirlenen bakkalların ilk ödemesi gerçekleştirildi.

“Bu Zor Günlerde Yurttaşlarımızın Yanındayız”

Milas Belediye Başkan Vekili Gülşen Gökçe, Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özay Sabancı ve Milas Belediye Mali Hizmetler Müdürü Tuncay Karaca bakkallara borcu olan ve ödeyecek durumu olmayan vatandaşların veresiye borçlarını ödemeye başladı. Vatandaşların oldukça memnun olduğu uygulama ile ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Büyük bir yangın felaketi yaşadık. Yurttaşlarımızın yaralarını hep birlikte saracağız. Şartlar el verdiğince mahalle bakkalımızın, yerli esnafımızın yanında olmayı sürdürüyoruz. Zor durumdaki, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı da desteklemek ve biraz olsun nefes aldırabilmek adına onlara destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık